ΙΤΑΛΙΑ

"Πάρε τον Ντελ Πιέρο στο Euro"!

"Πάρε τον Ντελ Πιέρο στο Euro"!

Ο Τσέζαρε Πραντέλι επισκέφτηκε την προπόνηση της Γιουβέντους και εκεί είδε αρκετούς οπαδούς να απαιτούν μέσω συνθημάτων την παρουσία του Ντελ Πιέρο στην αποστολή της Εθνικής Ιταλίας για το Euro 2012.

Ο Αλεσάντρε Ντελ Πιέρο απέδειξε το βράδυ της Τετάρτης (για ένα ακόμα ματς μέσα στη σεζόν) πως παραμένει ανεκτίμητη μονάδα για τη Γιουβέντους, σκοράροντας το νικητήριο γκολ απέναντι στη Λάτσιο με πανέξυπνη εκτέλεση φάουλ, και έκανε τις εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό του να κορυφωθούν λίγο πριν την τελική φάση του Euro.

Έτσι, όταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της Γιουβέντους στο Βινόβο για να τα πει με τους ανθρώπους της ομάδας, διοικητικά στελέχη αλλά και παίκτες, είχε την ευκαιρία να δει από "πρώτο χέρι" το ρεύμα που έχει ο "Μεγαλέξανδρος" του ιταλικού ποδοσφαίρου.

"Πάρτον στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα" και "Αξίζει μία θέση στην Εθνική" ήταν τα συνθήματα που ακούγονταν από αρκετούς οπαδούς της "βέκια σινιόρα" που ήταν στην ανοιχτή προπόνηση, με τον Πραντέλι να έχει φυσικά έναν ακόμα "πονοκέφαλο" για τον καταρτισμό της αποστολής λόγω των πολλών καλών επιθετικών που υπάρχουν στη χώρα.

Δείτε το υπέροχο γκολ του Ντελ Πιέρο με εκτέλεση φάουλ στο Γιουβέντους-Λάτσιο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ