ΙΤΑΛΙΑ

Ομάδα του Καμπιονάτο πουλήθηκε για 1 ευρώ!

Ομάδα του Καμπιονάτο πουλήθηκε για 1 ευρώ!
Πάρμα

Μπορεί το Καμπιονάτο να μην βρίσκεται στα... πάνω του, όμως το να πωλείται σύλλογος με αντίτιμο μόλις 1 ευρώ είναι τουλάχιστον υπερβολικό. Διαβάστε σε ποια ομάδα αναφερόμαστε.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει φέτος η Πάρμα. Την έχουν πνίξει τα χρέη, ενώ βρίσκεται και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις εννέα πόντους (δυο περισσότερους από τη δική μας Νίκη Βόλου) σε 21 παιχνίδια.

Κάποια στιγμή τα πράγματα φάνηκε πως θα φτιάξουν, όταν ο σύλλογος πουλήθηκε σε... "φιλόδοξους" επενδυτές. Μόλις αυτοί διαπίστωσαν πως η κατάσταση είναι δύσκολη την έκαναν!

Η Πάρμα πουλήθηκε ξανά για το αστρονομικό ποσό του ενός ευρώ! Ναι καλά ακούσατε. Με μόλις 1 ευρώ ομάδα του Καμπιονάτο άλλαξε χέρια.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου, Ρεζάρτ Τάτσι: "Πουλήσαμε τον σύλλογο για ένα ευρώ, όσα είχαμε πληρώσει για να τον αγοράσουμε. Το πρόβλημα είναι τα χρέη".

Πάντως ο νέος ιδιοκτήτης δήλωσε πως θα πληρώσει όλα τα χρέη και θα βάλει τον σύλλογο σε τροχιά ανάπτυξης. Τι μας θυμίζει αυτό άραγε...

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ