ΙΤΑΛΙΑ

Ο Τότι χάλασε το Harlem Shake των Ρόμα-Λάτσιο

Ο Τότι χάλασε το Harlem Shake των Ρόμα-Λάτσιο

Οι παίκτες της Ρόμα και της Λάτσιο είχαν κανονίσει κοινό Harlem Shake μία εβδομάδα πριν το μεταξύ τους ντέρμπι, όμως ο Φραντσέσκο Τότι το... χάλασε μέσω συνέντευξής του!

Την ιδέα την είχε ρίξει η Λάτσιο, το ραντεβού είχε ήδη καθοριστεί (για τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης στο στάδιο "Ολίμπικο"), η μουσική και τα κουστούμια ήταν έτοιμα.

Πέντε παίκτες της Ρόμα (θα συμμετείχαν σίγουρα οι Ρομανιόλι, Φλορέντσι και Μαρκίνιος) και άλλοι τόσοι της Λάτσιο, θα ενώνονταν δέκα ημέρες πριν το ντέρμπι της "αιώνιας πόλης" για ένα Harlem Shake, που είχε σκοπό να χαρίσει θέαμα και χαμόγελα αλλά -το σημαντικότερο- να δημιουργήσει μία διαφορετική ατμόσφαιρα.

Όλα τα είχαν σχεδιάσει, όμως λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν ο Φραντσέσκο Τότι που παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη την Πέμπτη στην "Gazzetta dello Sport" λόγω της συμπλήρωσης 20 χρόνων από το ντεμπούτο του στη Serie A.

"Όλοι οι λατσιάλι μου είναι αντιπαθείς σε αθλητικό επίπεδο", τόνισε σε κάποιο σημείο της συνέντευξης ο αρχηγός και ηγέτης της Ρόμα, με τη δήλωση αυτή να μην αρέσει καθόλου στους οπαδούς της Λάτσιο και να εκφράζουν την έντονη δυσαρέσκειά τους μέσω από τηλεφωνήματα και μηνύματα διαμαρτυρίας σε οπαδικές εκπομπές των "μπιανκοτσελέστι".

Τελικό αποτέλεσμα; Ανταλλαγή τηλεφωνημάτων και mail ανάμεσα σε Τριγκόρια και Φορμέλο και το πολυαναμενόμενο Harlem Skake μπήκε στο... συρτάρι, όπου πιθανότατα θα μείνει κλεισμένο για πάντα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ατμόσφαιρα στο προσεχές Ρόμα-Λάτσιο δεν θα διαφέρει και πολύ από όλες τις προηγούμενες φορές. Η έννοια "ηλεκτρισμένη" τα περικλείει όλα...

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ