ΙΤΑΛΙΑ

Ο Ονάζι της Λάτσιο έπιασε κλέφτη!

Ο Ονάζι της Λάτσιο έπιασε κλέφτη!
INTIME SPORTS

Ο παραλίγο παίκτης του Παναθηναϊκού, Ογκένι Ονάζι καταδίωξε και έπιασε έναν τσαντάκια παραδίδοντας τον στην αστυνομία της Ρώμης.

Ο 20χρονος Νιγηριανός μέσος, ο οποίος αριθμεί τέσσερις συμμετοχές στη Serie Α με τη φανέλα των "λατσιάλι" γευμάτιζε με τον αδερφό του σε εστιατόριο της ιταλικής πρωτεύουσας.

Σε ανύποπτη στιγμή εισέβαλε εντός του καταστήματος ένας άνδρας, ο οποίος είχε περίεργη συμπεριφορά.

Πρόθεση του ήταν να κλέψει το πορτοφόλι ενός τουρίστα αλλά όπως αποδείχθηκε λογάριασε δίχως τον Ονάζι.

"Βρισκόμουν σε ένα εστιατόριο με τον αδερφό μου κοντά στον σταθμό Τέρμινι. Δίπλα μας καθόντουσαν κάποιοι τουρίστες.

Είδα ένα αγόρι, το οποίο είχε ύποπτη συμπεριφορά σαν να ήθελε να κλέψει κάτι. Δεν πρόλαβα καν να το πω στον αδερφό και άρπαξε το πορτοφόλι ενός τουρίστα.

Το παρατήρησα και προσπάθησα να τον καταδιώξω. Έτρεξα περίπου 300 μέτρα και είδα πως ο κακοποιός έκρυψε το πορτοφόλι κάτω από ένα αυτοκίνητο.

Τον κυνήγησα και κατάφερα να τον πιάσω. Τον έφερα πίσω στο εστιατόριο και ζήτησα από τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Έδωσα πίσω το πορτοφόλι στην κυρία. Είχε δακρύσει και με ευχαριστούσε. Το πορτοφόλι ήταν γεμάτο χρήματα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο άσος της Λάτσιο.

Η δοκιμή στον Παναθηναϊκό

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Σεπτέμβριο του 2010 σε ηλικία 17 ετών, ο Ογκένι Ονάζι βρέθηκε στην Παιανία.

Ο Ονάζι είχε έρθει στην Αθήνα μαζί με τον έτερο Νιγηριανό Σάνι και δοκιμάστηκαν από τους πράσινους για περίπου δύο εβδομάδες.

Οι δύο Νιγηριανοί είχαν πάρει μέρος και σε προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Νίκου Νιόπλια, αλλά το "τριφύλλι" δεν είχε προχωρήσει στην απόκτηση τους καθώς είχε θεωρήσει υπερβολικά τα 500.000 ευρώ που ζήταγε η ομάδα τους στη Νιγηρία και για τους δυο αφού δεν παραχωρούσε μόνο τον έναν εκ των δύο.

Πλέον, ο Ονάζι αγωνίζεται στη Λάτσιο και μάλιστα έπαιξε ως αλλαγή στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. "Ήταν θέλημα θεού να μην αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό τελικά. Εγώ ήθελα να μείνω στην ομάδα, αλλά τελικά αυτό δεν κατέστη εφικτό", ήταν τα λόγια του.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ