ΙΤΑΛΙΑ

Ο Μπουφόν "απάντησε" στον Τότι

Ο Μπουφόν "απάντησε" στον Τότι

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν δυσαρεστήθηκε από τις "φωνές" του Τότι για τη διαιτησία στο ντέρμπι κορυφής Γιούβε-Ρόμα και πέρασε στην αντεπίθεση. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η εθνική Ιταλίας έκανε το "2 στα 2" στα προκριματικά του Euro 2016 χάρη στο 2-1 επί του Αζερμπαϊτζάν και τώρα στρέφει το βλέμμα της για το ματς με τη Μάλτα, όμως αν και έχει συμπληρωθεί μία εβδομάδα από το Γιουβέντους-Ρόμα οι κόντρες δεν λείπουν.

Ο τελευταίος που έσπευσε να ρίξει νερό στο μύλο της αντιπαράθεσης Τορινέζων και πρωτευουσιάνων ήταν ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος αν και πολύ καλός φίλος του Φραντσέσκο Τότι δεν δίστασε να ρίξει τις... σπόντες του για τον καπιτάνο της Ρόμα .

Ο Μπουφόν "απάντησε" στον Τότι

"Στην καριέρα μου έχω κερδίσει πάρα πολλά αλλά έχω χάσει και πάρα πολλά. Έχω έρθει τρίτος, τέταρτος και έβδομος για δύο σερί χρονιές όμως δεν νομίζω να έχετε δει ποτέ τον Μπουφόν να δίνει συνεντεύξεις στις οποίες να καταφέρεται εναντίον κάποιου η να εκτοξεύω τέτοιου είδους κατηγορίες", τόνισε αρχικά ο βασικός πορτιέρε της Γιουβέντους και της "σκουάντρα ατζούρα", για να προσθέσει:

"Εάν έχω μιλήσει με τον Φραντσέσκο μετά το Γιούβε-Ρόμα; Δεν έχουμε μιλήσει, δεν με ενδιαφέρει να δημιουργώ πολεμικές μετά το 90ο λεπτό, αυτό είναι κάτι που δεν με εκφράζει ως άτομο".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ