ΙΤΑΛΙΑ

Ο Μπεράρντι "βάζει τα γυαλιά" σε Ντελ Πιέρο-Τότι!

Ο Μπεράρντι "βάζει τα γυαλιά" σε Ντελ Πιέρο-Τότι!

O Ντομένικο Μπεράρντι πυροβολεί κατά ριπάς για τη Σασουόλο και μπορεί να καυχιέται πως έχει καλύτερο ρεκόρ από αυτό των Ντελ Πιέρο και Τότι, όταν έκαναν τα πρώτα τους βήματα στη Serie A. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Γιουβέντους απέκτησε τα δικαιώματά του το περασμένο καλοκαίρι αλλά τον άφησε να "ψηθεί" στη Σασουόλο και ο Ντομένικο Μπεράρντι έχει βαλθεί να την κρατήσει στα μεγάλα σαλόνια του ιταλικού πρωταθλήματος πετυχαίνοντας το ένα γκολ μετά το άλλο.

Ο 19χρονος επιθετικός των "νεροβέρντι" έχασε τα πρώτα ματς στο ξεκίνημα της σεζόν όμως από τη στιγμή που μπήκε στην ενδεκάδα όχι μόνο δεν έχει βγει από αυτήν αλλά αποτελεί τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη τους στη γραμμή κρούσης.

Σε 9 πλέον συμμετοχές (8 ως βασικός) στη Serie A, ο επιθετικός από την Καλαβρία μετράει 7 γκολ, γεγονός που συνιστά αξιοθαύμαστο επίτευγμα για έναν παίκτη που μόλις τον περασμένο Αύγουστο έκλεισε τα 19 χρόνια ζωής.

Ο Μπεράρντι "βάζει τα γυαλιά" σε Ντελ Πιέρο-Τότι!

Και όχι μόνο αυτό. Οι Ιταλοί στατιστικολόγοι έψαξαν στα κιτάπια τους και ανακάλυψαν πως με την συγκομιδή των επτά γκολ ο υψηλόσωμος φορ βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα έναντι μεγάλων ονομάτων του Καμπιονάτο, στο αντίστοιχο δικό τους ξεκίνημα στα ιταλικά γήπεδα.

Ο Ντελ Πιέρο χρειάστηκε 17 παιχνίδια για να φτάσει τα 7 γκολ, ο Πάτο 13, ο Μπαλοτέλι 23, ο Βιέρι 26, ο Τζιλαρντίνο 52 και ο δεύτερος σκόρερ πλέον στην ιστορία του ιταλικού πρωταθλήματος, Φραντσέσκο Τότι, πέτυχε το 7ο γκολ της καριέρας του στο 62ο ματς του στη Serie A!

Ο Μπεράρντι "βάζει τα γυαλιά" σε Ντελ Πιέρο-Τότι!

Ένα γκολ ανά 93 λεπτά είναι μέχρι στιγμής ο μέσος όρος τερμάτων ανά λεπτών συμμετοχής για τον Μπεράρντι, ο οποίος όπως εκτιμούν οι περισσότεροι στη γειτονική χώρα θα κρατήσει τα μαύρο χρώμα αλλά αντί για πράσινο θα προσθέσει το άσπρο στη φανέλα του το καλοκαίρι του 2014...

Ο Μπεράρντι "εκτελεί" τη Ρόμα στις καθυστερήσεις:

Ο Μπεράρντι κάνει το 2-0 κόντρα στην Αταλάντα:

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ