ΙΤΑΛΙΑ

Ο Κόντε "έκοψε" Μπαλοτέλι

Ο Κόντε "έκοψε" Μπαλοτέλι

Ο Αντόνιο Κόντε ανακοίνωσε 27μελή αποστολή για τα ματς με Ολλανδία και Νορβηγία, αφήνοντας εκτός τον Μάριο Μπαλοτέλι. Επιστροφή στην εθνική Ιταλίας για Οσβάλντο-Ελ Σααραουί.

Τη λίστα με τους παίκτες που θα πάρει μαζί του για τα ματς με Ολλανδία στις 4 Σεπτεμβρίου (φιλικό στο "Σαν Νίκολα" του Μπάρι) και Νορβηγία στις 9 του ίδιου μήνα (πρεμιέρα Euro 2016 στο Όσλο) έκανε γνωστή ο Αντόνιο Κόντε, επιφυλάσσοντας αρκετές εκπλήξεις.

Μεγαλύτερη ασφαλώς το "κόψιμο" του Μπαλοτέλι από την αποστολή (βέβαια έχει να εκτίσει και ποινή μίας αγωνιστικής που την κουβαλάει από το Μουντιάλ) ενώ στα αξιοσημείωτα η επιστροφή στη "σκουάντρα ατζούρα" των Οσβάλντο και Ελ Σααραουί αλλά και οι κλήσεις των Ζαζά και Τζοβίνκο.

Σημειώνται πως δεν συμπεριλήφθηκαν στις επιλογές του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού και οι μουντιαλικοί Τσέρτσι, Κασάνο και Ινσίνιε ενώ δεν μπορούσε φυσικά να καλέσει τους τραυματίες Πίρλο και Μοντολίβο.

Η λίστα με τους 27 παίκτες που ανακοίνωσε ο Κόντε:

Τερματοφύλακες: Μπουφόν (Γιουβέντους), Παντέλι (Τορίνο), Περίν (Τζένοα), Σίριγκου (Παρί Σεν Ζερμέν)

Αμυντικοί: Αστόρι (Ρόμα), Μπονούτσι (Γιουβέντους), Κιελίνι (Γιουβέντους), Ντε Σίλιο (Μίλαν) Παλέτα (Πάρμα), Ρανόκια (Ίντερ)

Μέσοι: Καντρέβα (Λάτσιο), Νταρμιάν (Τορίνο), Ντε Σίλιο (Μίλαν), Φλορέντσι (Ρόμα), Τζακερίνι (Σάντερλαντ), Μάτζο (Νάπολι), Μαρκίζιο (Γιουβέντους), Παρόλο (Λάτσιο), Πασκουάλ (Φιορεντίνα), Πόλι (Μίλαν), Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν)

Επιθετικοί: Ντέστρο (Ρόμα), Ελ Σααραουί (Μίλαν), Τζοβίνκο (Γιουβέντους), Ιμόμπιλε (Ντόρτμουντ), Οσβάλντο (Ίντερ), Ζαζά (Σασουόλο)

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ