ΙΤΑΛΙΑ

Ο "εκλεκτός" του Μπλάτερ δεν είναι ο Μέσι

Ο "εκλεκτός" του Μπλάτερ δεν είναι ο Μέσι

Διαβάστε τη συνέχεια της ιστορίας του Σιμόνε Φαρίνα και τους... καρπούς που απολαμβάνει μετά τη συμβολή του στη "μάχη" του "καθαρού" ποδοσφαίρου εναντίον των στημένων αγώνων.

Ο Σιμόνε Φαρίνα αξίζει μια "Χρυσή Μπάλα"! Ο 29χρονος αμυντικός της Γκούμπιο, ομάδα β' κατηγορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου, θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τη Δευτέρα (9/1) τον Λιονέλ Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Τσάβι και ολόκληρη την αφρόκρεμα του διεθνούς ποδοσφαίρου, η οποία θα βρεθεί στη Ζυρίχη για την ανάδειξη του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Ο Φαρίνα δέχθηκε πρόσκληση από τον πρόδρο της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ για να παραβρεθεί στην εκδήλωση. Ο Ελβετός παράγοντας θα αναφερθεί στον Φαρίνα στην ομιλία γιατί ο τελευταίος κατήγγειλε απόπειρα δωροδοκίας τον περασμένο Δεκέμβριο.

" Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για αυτόν", δήλωσε ο Μπλάτερ στην εφημερίδα Gazzetta dello Sport για την πράξη του Φαρίνα, ο οποίος δεν είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και τα 200.000 ευρώ που του έδινε ο Αλεσάντρο Τζαμπερίνι για να... επηρεάσει ο πρώην συμπαίκτης του την εξέλιξη και το αποτέλεσμα ενός αγώνα κυπέλλου στις 30 Νοεμβρίου.

Ένα μεγάλο ποσό το οποίο θα διευκόλυνε τη ζωή του ποδοσφαιριστή της Γκούμπιο, της γυναίκας του και των δύο παιδιών του.

Ωστόσο τα οφέλη της καλής πράξης του Φαρίνα, ο οποίος παραδέχθηκε πως φοβήθηκε για τη ζωή του και των δικών του ανθρώπων μετά την άρνηση του, είναι περισσότερα από 200.000 ευρώ.

Ένα πανό που έγραφε "Sei il nostro orgoglio" δηλαδή " είσαι η υπερηφάνεια μας" εμφανίστηκε στο στάδιο "Πιέτρο Μπαρέτι" στην Ούμπρια, το οποίο χρησιμοποιεί ως έδρα η Γκούμπιο.

Ας μη ξεχνάμε πως τον επόμενο μήνα ο Φαρίνα θα χριστεί διεθνής. Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός Τσέζαρε Πραντέλι τον κάλεσε για προπονήσεις στην εθνική ομάδα ενόψει του φιλικού αγώνα με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Φαρίνα έχει και την ευλογία του αρχιεπισκόπου της Περούτζια, ο οποίος στη λειτουργία την παραμονή των Χριστουγέννων τον έχρισε παράδειγμα για το πως πρέπει να ζουν οι πιστοί μια τίμια και ειλικρινή ζωή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ