ΙΤΑΛΙΑ

Ντι Κάρλο: "Θα μαρκάρουμε τον Ιμπραχίμοβιτς"

Ντι Κάρλο: "Θα μαρκάρουμε τον Ιμπραχίμοβιτς"

Ο προπονητής της Κιέβο Βερόνα σε δηλώσεις του ανέφερε την ανησυχία του για το μαρκάρισμα του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ο οποίος έχει σκοράρει αρκετές φορές στα τελευταία μεταξύ τους ματς.

Ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν έχει πετύχει 5 τέρματα στα τελευταία 9 παιχνίδια με την Κιέβο γεγονός που τους κάνει να ανησυχούν για το μαρκάρισμα του. Ο προπονητής της Κιέβο παραδέχθηκε ότι ο άσσος της Μίλαν αποτελεί απειλή για την εστία τους.

Σήμερα, (10/4) η Μίλαν αντιμετωπίζει για το πρωτάθλημα την Κιέβο στην Βερόνα. Με τα 5 γκολ στα τελευταία 9 παιχνίδια ο Ιμπραχίμοβιτς αποτελεί ανησυχία για την άμυνα και θα κάνουν ότι μπορούν να του κλείσουν τους διαδρόμους.

"Ο Ιμπραχίμοβιτς σχεδόν πάντα σκοράρει απέναντί μας. Η μόνη λύση είναι η να τον μαρκάρεις στενά ή να καλύψεις τα κενά γύρω του" δήλωσε ο τεχνικός της Κιέβο, Ντομένικο Ντι Κάρλο.

Ο προπονητής των Βερονέζων ευελπιστεί και σε άλλο ένα στραβοπάτημα της Μίλαν μετά την ήττα από την Φιορεντίνα στο Σαν Σίρο.

"Θα είναι εκνευρισμένοι και θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά. Προερχόμαστε από δυο νίκες με Κατάνια και Φιορεντίνα και χρειαζόμαστε έναν βαθμό για να είμαστε ασφαλείς" πρόσθεσε.

Ρωτήθηκε και για τη μάχη μεταξύ Μίλαν και Γιουβέντους για το Καμπιονάτο λέγοντας ότι περιμένει φέτος να κριθούν τα πάντα στην λεπτομέρεια και ότι όλα είναι σε τεντωμένο σχοινί.

Συγκεκριμένα δήλωσε: "Κάθε χρόνο η Μίλαν έχει μια άτυχη στιγμή λόγω τραυματισμών αλλά στο τέλος πάντα φαίνεται η ποιότητά τους. Θα είναι μάχη μέχρι τέλους και είναι η ώρα της Μίλαν να εκμεταλλευτεί περισσότερο τις ατυχίες της Γιουβέντους".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ