ΙΤΑΛΙΑ

Μπερλουσκόνι: "Το ποδόσφαιρο δίνει έσοδα στην Ιταλία"

Μπερλουσκόνι: "Το ποδόσφαιρο δίνει έσοδα στην Ιταλία"

Η κόρη του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, Μπάρμπαρα, αντιτάχτηκε στην πρόταση του πρωθυπουργού Μόντι για "λουκέτο" στο πρωτάθλημα λόγω των στημένων αγώνων. Διαβάστε τις δηλώσεις της.

"Πιστεύω ότι γίνεται αντιληπτή από όλους η ανάγκη να ανοίξει ένας νέος κύκλος στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Οι σύλλογοι δεν μπορούν να είναι πλέον επιχειρήσεις με χρέη και είναι ανεπίτρεπτο να επαναλαμβάνονται σκάνδαλα όπως εκείνα των παράνομων στοιχηματισμών", τόνισε με σημερινές δηλώσεις της η Μπάρμπαρα Μπερλουσκόνι, η οποία ανήκει από πέρυσι στο συμβούλιο μετόχων των "ροσονέρι", και πρόσθεσε:

Διαβάστε για τη νέα "βόμβα" με τους στημένους αγώνες που ξέσπασε στο ιταλικό ποδόσφαιρο αλλά και τις δηλώσεις του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Μόντι που προκάλεσαν αντιδράσεις.

"Το να ανοίξουμε έναν νέο κύκλο είναι σημαντικό έτσι ώστε αυτό το άθλημα να εξακολουθήσει να είναι μία μεγάλη πηγή εσόδων για τη χώρα.

Το ποδόσφαιρο είναι μία δραστηριότητα που επιτρέπει σε πολλές οικογένειες να επιβιώνουν εξαιτίας των πάρα πολλών μισθών που γεννάει. Ο τζίρος που δημιουργείται είναι της τάξης των 7,5 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Από το ποδόσφαιρο το Κράτος βάζει στα ταμεία του 1 δισεκατομμύριο ευρώ το χρόνο και, σε μία δύσκολη κατάσταση όσον αφορά στα δημόσια οικονομικά, δεν μου φαίνεται μικρό αυτό το ποσό".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ