ΙΤΑΛΙΑ

Μπαλοτέλι: "Χρυσό παιδί ο Μοροζίνι"

Μπαλοτέλι: "Χρυσό παιδί ο Μοροζίνι"

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δήλωσε σοκαρισμένος για τον ξαφνικό χαμό του άλλοτε συμπαίκτη του στην Ελπίδων της Ιταλίας, Πιερμάριο Μοροζίνι, χαρακτηρίζοντάς τον ένα χρυσό παιδί.

Ο θάνατος του Πιερμάριο Μοροζίνι σε ηλικία 25 ετών από καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του Πεσκάρα - Λιβόρνο έχει ρίξει σε βαθιά θλίψη όλο το ιταλικό ποδόσφαιρο, αφού ουδείς μπορεί να πιστέψει πως η μοίρα έπαιξε τόσο άσχημο παιχνίδι σε έναν τόσο νεαρό νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι έκανε μάλιστα δηλώσεις για τον χαμό του άλλοτε συμπαίκτη του στην Εθνική Ελπίδων της Ιταλίας, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τέτοια γεγονότα έρχονται για να σου δείξουν τη σημασία της ζωής και πόσο θα πρέπει όλος ο κόσμος να την εκτιμάει και να τη σέβεται.

'Ήταν χρυσό παιδί ο Μοροζίνι", ξεκίνησε τις δηλώσεις του στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων "Ansa" o φορ της Μάντσεστερ Σίτι, και συνέχισε:

"Έμεινα σοκαρισμένος και άναυδος όταν έμαθα για το θάνατό του, δεν το πίστευα, νόμιζα ότι ήταν ένα κακόγουστο αστείο.

Ήταν ένα άξιο παιδί, ένα πραγματικό χρυσό παιδί. Αυτή η ιστορία με κάνει να σκέφτομαι πάρα πολλά πράγματα που έχουν συμβέι στη ζωή μου.

Με διδάσκει να εκτιμώ τη ζωή, να τη σέβομαι, να τη ζω με σύνεση και αξιοπρέπεια".

Διαβάστε επίσης το "αντίο" του Σαριέγκι στον Μοροζίνι, για το πέναλτι που ζήτησε να χτυπήσει ο Κοράντι ώστε να του το αφιερώσει αλλά και το ενδεχόμενο ο θάνατός του να προήλθε από ανεύρυσμα και όχι από καρδιακή προσβολή.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ