ΙΤΑΛΙΑ

Μετά τον τροχό το... Playstation!

Μετά τον τροχό το... Playstation!
Πίρλο

Ο Αντρέα Πίρλο ετοίμασε την αυτοβιογραφία του και το ESPN αποκάλυψε απίστευτες ατάκες. Σε μία από αυτές χαρακτηρίζει το Playstation ως τη δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη μετά τον τροχό.

Βλέποντας τον Αντρέα Πίρλο με το σοβαρό ύψος, το "σοφιστικέ" μαλλί και το μούσι, πιστεύεις πως έχουμε να κάνουμε με έναν απόμακρο "ποιητή" του ποδοσφαίρου.

Διαβάζοντας τις ατάκες από την αυτοβιογραφία του, που αποκάλυψε το ESPN, όμως, ο Ιταλός άσος γίνεται ξανά γήινος και έρχεται ακόμα πιο κοντά μας.

Ο έμπειρος άσος της Γιουβέντους μιλά για τις "Ομηρικές" μάχες με τον Αλεσάντρο Νέστα στο Playstation, το οποίο χαρακτήρισε ως την δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη του ανθρώπου μετά τον τροχό!

"Μετά τον τροχό, η μεγαλύτερη ανακάλυψη του ανθρώπου είναι το Playstation", αναφέρει σε ένα σημείο και συνεχίζει:

"Τα παιχνίδια ανάμεσα σε μένα και τον Νέστα ήταν το δικό μας "Clásico". Ξεκινούσαμε από το πρωί, μετά τρώγαμε πρωινό, κλεινόμασταν σε ένα δωμάτιο και παίζαμε με τις ώρες. Μετά πηγαίναμε για προπόνηση και μετά πάλι πίσω στο δωμάτιο για παιχνίδι".

Στη συνέχεια αποκαλύπτει πως αντιδρούσε όταν έχανε: "Οι "μάχες" ήταν μέσα στην αδρεναλίνη. Και οι δυο παίρναμε την Μπαρτσελόνα. Μπάρτσα εναντίον Μπάρτσα. Ο πρώτος παίκτης που ήθελα πάντα ήταν ο Ετό, ο πιο γρήγορος στο παιχνίδι, αλλά όταν έχανα πετούσα το χειριστήριο και απαιτούσα ρεβάνς"!

Ο Θεός δεν είναι... Γάλλος

Στο φως της δημοσιότητας βγήκαν και κάποιες "σκόρπιες" ατάκες του Πίρλο, όπου αναφέρεται στο παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 και το Euro 2012.

"Στον τελικό του παγκοσμίου Κυπέλλου το 2006 πήγαμε στα πέναλτι. Κοίταξα ψηλά στον ουρανό και είπα: "Αν υπάρχει Θεός αποκλείεται να είναι Γάλλος", και το πήραμε".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ