ΙΤΑΛΙΑ

Ματσάρι όπως Μουρίνιο

Ματσάρι όπως Μουρίνιο
Πάντεφ

Ο Γκόραν Πάντεφ αποθέωσε τον Βάλτερ Ματσάρι, τον οποίο παρομοίασε με τον Μουρίνιο, ενώ αποκάλυψε πως ακόμα έχει επαφές με τον Πορτογάλο τεχνικό. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Τυφλή εμπιστοσύνη έχει στον Βάλτερ Ματσάρι και τις ικανότητές του ο Γκοραν Πάντεφ.

Ο 28χρονος μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ιταλίας με τη Νάπολι πιστεύει πως οι "παρτενοπέι" μπορούν να κάνουν ακόμα περισσότερα πράγματα στα επόμενα χρόνια φτάνοντας ακόμα και σε ένα τρεμπλ λόγω Ματσάρι.

"Μπορούμε να πάρουμε τον τίτλο. Τα φαβορί είναι οι Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Αν ο προπονητής μείνει μαζί μας τα επόμενα χρόνια έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε το κύπελλο Ιταλίας, το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ".

"Ο Ματσάρι είναι σαν τον Μουρίνιο, επειδή έχει ένα πολύ δεμένο σύνολο, το οποίο είναι πολύ καλό. Παίζουμε από μνήμης και ο κόσμος απολαμβάνει να μας βλέπει" είπε στην "Gazzetta dello Sport" ο πρώην παίκτης της Ίντερ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Ζοζέ Μουρίνιο:

"Ο Μουρίνιο μου γράφει και μου δίνει συμβουλές. Συνεχίζει να έχει δεσμούς με τους παίκτες του ακόμα και αν δεν τους προπονεί πια. Για εκείνον έπαιξα ακόμα και φουλ μπακ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, στο πρώτο παιχνίδι με την Τσέλσι στο Λονδίνο και στο Μιλάνο κόντρα στην Μπαρτσελόνα (σ.σ. το 2010). Θα έκανα το ίδιο για τον Ματσάρι".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ