ΙΤΑΛΙΑ

Μαστσεράνο: "Μιλάω καθημερινά με τον Μπενίτεθ"

Μαστσεράνο: "Μιλάω καθημερινά με τον Μπενίτεθ"
2013 GETTY IMAGES

Ο Χαβιέρ Μαστσεράνο επιβεβαίωσε πως διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ράφα Μπενίτεθ, αλλά δε θέλησε να πει τίποτα παραπάνω για τα σενάρια περί μεταγραφής του στη Νάπολι.

Σε αναζήτηση αμυντικού μέσου βρίσκεται η Νάπολι και ένα από τα ονόματα που φαίνεται πως έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Χαβιέρ Μαστσεράνο.

Ο Λουίς Γκουστάβο, που επίσης ενδιαφέρει τους "παρτενοπέι", θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του στη Βόλφσμπουργκ, και ο Μαστσεράνο φαντάζει ιδανικός για τις ανάγκες του Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός είχε παίκτη του τον Αργεντινό στη Λίβερπουλ και όλα δείχνουν πως οι δυο τους διατηρούν ακόμα εξαιρετικές σχέσεις. Αυτό, τουλάχιστον, επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του ο παίκτης της Μπαρτσελόνα:

"Να πάω στη Νάπολι; Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μιλάω με τον Μπενίτεθ. Μιλάμε σχεδόν σε καθημερινή βάση. Πάντα έλεγα πως τον εκτιμώ ως προπονητή".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαστσεράνο είχε πει πρόσφατα πως σε περίπτωση που δεν υπολογίζεται από την Μπαρτσελόνα τότε δε θα έχει κανένα πρόβλημα να αποχωρήσει, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα είναι πολύ εύκολο για τον ίδιο να βρει κάποια άλλη ποδοσφαιρική στέγη.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ