ΙΤΑΛΙΑ

Λουτσέσκου: "Δεν έχω μιλήσει με Ντε Λαουρέντις"

Shaktar Donetsk soccer coach Mircea Lucescu, of Romania seen prior Champions League round of 16, first leg soccer match against Borussia Dortmund at Donbas Arena stadium in Donetsk, Ukraine, Wednesday, Feb. 13, 2013.  (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Shaktar Donetsk soccer coach Mircea Lucescu, of Romania seen prior Champions League round of 16, first leg soccer match against Borussia Dortmund at Donbas Arena stadium in Donetsk, Ukraine, Wednesday, Feb. 13, 2013. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Καμία επαφή με τον πρόεδρο της Νάπολι δεν είχε ως τώρα ο Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και θα εξετάσει τις προτάσεις που θα του γίνουν.

Ένα νέο κεφάλαιο φαίνεται πως θα ανοίξει το καλοκαίρι για τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος δεν προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Μετά από εννιά χρόνια έχει το πάρει απόφαση να φύγει από την Ουκρανία και ήδη οι φήμες για την επόμενη ομάδα του πληθαίνουν.

Ο ίδιος πήρε θέση όσον αφορά τα σενάρια περί Νάπολι, ο προπονητής της οποίας, Βάλτερ Ματζάρι, επίσης μένει ελεύθερος, και ξεκαθάρισε πως προς το παρόν δεν έχει μιλήσει με τον πρόεδρο της ομάδας.

"Αν μου λείπει η Ιταλία; Ποτέ δεν ξέρεις. Έχω κατακτήσει πολλούς τίτλους στην Ουκρανία. Πήρα μία ομάδα και την έφτασα σε καλό επίπεδο. Τον Μάιο τελειώνει το συμβόλαιό μου και υπάρχουν πιθανότητες. Θα δούμε.

Αυτή τη στιγμή δε θα ήθελα να μιλήσω, όμως, θα μου άρεσε να επισκεφτώ το Κάπρι, που δεν έχω πάει. Το ιταλικό πρωτάθλημα είναι πολύ γοητευτικό. Ποτέ, όμως, δε μίλησα με τον Ντε Λαουρέντις. Υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες όπως της Σαχτάρ και ένα σωστό πλάνο μπορεί να εφαρμοστεί παντού. Είναι σημαντικό να υπάρχει υπομονή".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ