ΙΤΑΛΙΑ

Λίπι: "Μπορεί μέχρι τα 40 ο Ντελ Πιέρο"

Λίπι: "Μπορεί μέχρι τα 40 ο Ντελ Πιέρο"

Το εγκώμιο του "Μεγαλέξανδρου" έπλεξε ο Μαρτσέλο Λίπι, εκφράζοντας την άποψη ότι μπορεί να συνεχίζει να παίζει μέχρι να πατήσει τα 40.

"Δεν εκπλήσσομαι από τη σεζόν που κάνει φέτος ο Ντελ Πιέρο, επειδή πρωταθλητές αυτού του επιπέδου, σήμερα με τον επαγγελματισμό και την αγάπη που έχουν για της δουλειά τους αλλά και τη σημασία που δίνουν στη σωστή προετοιμασία μπορούν να αντέξουν μέχρι τα 40 τους χρόνια", τόνισε με σημερινές δηλώσεις ο Λίπι, για να μιλήσει στη συνέχεια για την Εθνική Ιταλίας.

"Ο Πραντέλι είναι το πιο κατάλληλο άτομο για την ανοικοδόμηση της Εθνικής Ιταλίας.

Ανεξάρτητα από το πως τελείωσε το τελευταίο Μουντιάλ για μας, η εθνική ομάδα είχε ανάγκη από μία αναδόμηση, από μία αναγέννηση, από μία ανανέωση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Πραντέλι είναι το πιο κατάλληλο άτομο για αυτού του τύπου την αναγέννηση της εθνικής ομάδας".

Όσον αφορά στα διάφορα σενάρια που τον θέλουν να εξετάζει το ενδεχόμενο επιστροφής κάποια στιγμή στους Τορινέζους, ο έμπειρος τεχνικός έκλεισε οριστικά την πόρτα.

"Εάν με ξανακαλέσουν; Στην Ιταλία δεν θα επιστρέψω για να προπονήσω κάποια ομάδα, θα το κάνω στο εξωτερικό.

Υπάρχει ακόμα η διάθεση για να δουλέψω άλλα δύο-τρία χρόνια. Έφυγα από τη Γιουβέντους έξι χρόνια πριν και κάθε φορά που η ομάδα είχε δυσκολίες, ακουγόταν συχνά το όνομά μου.

Στο παρελθόν, μερικά χρόνια πριν είχαν γίνει κάποιες επαφές".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ