ΙΤΑΛΙΑ

Κασάνο: "Δεν προλαβαίνω το EURO 2012"

Foto: Jonathan Moscrop - LaPresse
09 09 2011 Milano ( Italia )
Sport Calcio
AC Milan vs SS Lazio - Campionato Serie A Tim 2011-2012 - Stadio Giuseppe Meazza "San Siro" di Milano
Nella foto: Antonio Cassano

Photo: Jonathan Moscrop - LaPresse
09 09 2011 Milan ( Italy )
Sport Soccer
AC Milan versus SS Lazio - Serie A TIM Italian soccer league - Giuseppe Meazza "San Siro" Stadium Milan
In the Photo: Antonio Cassano
Foto: Jonathan Moscrop - LaPresse 09 09 2011 Milano ( Italia ) Sport Calcio AC Milan vs SS Lazio - Campionato Serie A Tim 2011-2012 - Stadio Giuseppe Meazza "San Siro" di Milano Nella foto: Antonio Cassano Photo: Jonathan Moscrop - LaPresse 09 09 2011 Milan ( Italy ) Sport Soccer AC Milan versus SS Lazio - Serie A TIM Italian soccer league - Giuseppe Meazza "San Siro" Stadium Milan In the Photo: Antonio Cassano LAPRESSE

Ο Αντόνιο Κασάνο δήλωσε πως είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει να αγωνιστεί με την Ιταλία στο EURO 2012, μετά την επέμβαση που έκανε στην καρδιά τον Νοέμβριο

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι, ελπίζει πως θα έχει στην διάθεσή του τον Αντόνιο Κασάνο για το EURO 2012, αλλά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν είναι αισιόδοξος.

Ο άσος της Μίλαν τον περασμένο Νοέμβριο υποβλήθηκε σε επέμβαση στην καρδιά και χρειάζεται 6 μήνες για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

"Ήταν ένα σοκ, Το σημαντικό είναι ότι επέστρεψα στην καθημερινότητά μου. Θα πρέπει να περιμένω έξι μήνες για να παίξω ξανά. Μέχρι τότε... περπατάω, περπατάω, περπατάω", τόνισε χαρακτηριστικά ο Κασάνο.

Ανάλογο είναι και το διάστημα που θα απουσιάσει και ο άσος της Βιγιαρεάλ, Τζουζέπε Ρόσι, έτσι στο επόμενο φιλικό της Ιταλίας με τις ΗΠΑ, ο Πραντέλι αναμένεται να έχει επιθετικό δίδυμο τους Αντόνιο ντι Νατάλε και Μάριο Μπαλοτέλι.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ