ΙΤΑΛΙΑ

Καπέλο: "Έφυγα λόγω παρεξήγησης"

FABIO CAPELLO AND HIS WIFE LAURA RETURN TO THEIR APPARTMENT IN LUGANO ,SWITZERLAND AFTER A MORNING OUT. 10 .02.12
FABIO CAPELLO AND HIS WIFE LAURA RETURN TO THEIR APPARTMENT IN LUGANO ,SWITZERLAND AFTER A MORNING OUT. 10 .02.12 FABIO CAPELLO AND HIS WIFE LAURA RETURN TO THEIR APPARTMENT IN LUGANO ,SWITZERLAND AFTER A MORNING OUT. 10 .02.12

Ο Φάμπιο Καπέλο απέδωσε σε... παρεξήγηση με την ομοσπονδία την αποχώρησή του από την Εθνική Αγγλίας ενώ απέρριψε το ενδεχόμενο να αναλάβει ομάδα της Serie A.

"Δεν ήταν φυγή, αποχώρησα επειδή υπήρχε μία παρεξήγηση", τόνισε ο 65χρονος τεχνικός σε ιταλική τηλεοπτική εκπομπή, κληθείς να εξηγήσει το διαζύγιό του με την Εθνική Αγγλίας λίγους μόλις μήνες πριν την συμμετοχή των "λιονταριών" στα τελικά του Euro 2012.

Για να προσθέσει χαρακτηριστικά ο πρώην τεχνικός των Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους: "Ήμουν πολύ καλά στην ομάδα αλλά υπάρχουν στιγμές όπου μπορεί κάποιος να αποφασίσει ότι έφτασε η στιγμή να φύγει από κάπου.

Το μέλλον μου δεν είναι στην Ιταλία, σε καμία περίπτωση. Τώρα θέλω να χαλαρώσω".

Υπενθυμίζεται πως ο Φάμπιο Καπέλο διαφώνησε με την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία για την περίπτωση του Τζον Τέρι, με την FA να αφαιρεί από τον Άγγλο άσο το περιβραχιόνιο του αρχηγού μέχρι να βγει η οριστική απόφαση του δικαστηρίου για το επεισόδιό του με τον Φέρντιναντ, και τον Καπέλο να εκφράζει δημόσια την αντίθεσή του.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ