ΙΤΑΛΙΑ

"Καλή ευκαιρία για τον Νίνη η Μπέτις"

"Καλή ευκαιρία για τον Νίνη η Μπέτις"

Ο μάνατζερ του Σωτήρη Νίνη, με δηλώσεις του στα ισπανικά ΜΜΕ, έκανε λόγο για την επιθυμία τόσο του ίδιου, όσο και του παίκτη, να αγωνιστεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και τη Ρεάλ Μπέτις.

Στην Ιταλία επιμένουν, ότι το καλοκαίρι, θα βρει το Σωτήρη Νίνη μακριά από την Πάρμα. Ο Έλληνας μέσος, φέτος αγωνίστηκε μόλις σε 15 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο Ιταλίας και θα ήθελε παραπάνω χρόνο συμμετοχής.

Η Πάρμα, δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει, μιας και ο παίκτης δεν αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας, ωστόσο θα χρειαστεί να ικανοποιηθεί και οικονομικά.

Ο μάνατζερ του Σωτήρη Νίνη, Γιώργος Παζιακάκης, μίλησε στην ισπανική "Estadio Deportivo", σχετικά με το ενδεχόμενο μετακίνησης του πελάτη του στην Μπέτις:

"Προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα επίσημο από τη Μπέτις. Μιλάμε με αρκετές ομάδες τόσο από την Ιταλία, όσο και από το εξωτερικό, αλλά ακόμα δεν έχουμε κάτι σίγουρο. Η αλήθεια είναι ότι θα ήταν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Σωτήρη, αν όντως μετακόμιζε στην Μπέτις και αγωνιζόταν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν".

Βέβαια, ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο για το μέλλον του Σωτήρη Νίνη. Όπως έχει πει και ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του, υπάρχει πάντα ανοικτό και το ενδεχόμενο επιστροφής του στη χώρα μας.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ