ΙΤΑΛΙΑ

Ιταλικά σενάρια για Μήτρογλου - Τορίνο

Ιταλικά σενάρια για Μήτρογλου - Τορίνο
Μήτρογλου INTIME SPORTS

Στο στόχαστρο της Τορίνο βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα. Δεν είναι η πρώτη ομάδα από τη γειτονική χώρα που τον εξετάζει.

Το όνομα του "Πιστολέρο" έρχεται ξανά στο προσκήνιο μόνο που αυτή τη φορά δεν αφορά κάποιο γκολ με τον Ολυμπιακό, αλλά μεταγραφικό σενάριο και μάλιστα για το Καμπιονάτο.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Κώστας Μήτρογλου έχει μπει στο... μάτι των ανθρώπων της Τορίνο, οι οποίοι τον βλέπουν ως μία εξαιρετική λύση για να παίξει δίπλα στον Κουαλιαρέλα.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας έχει υψηλές βλέψεις για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και γι αυτό το λόγο θέλει να κάνει ποιοτικές προσθήκες στην ομάδα. Σε αυτό θα βοηθήσει και το γεγονός να βγει η Τορίνο στην Ευρώπη, αφού είναι τρεις πόντους πριν την 5η θέση και την συμμετοχή της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Θυμίζουμε πως η Φούλαμ θέλει να πουλήσει τον Μήτρογλου ή στη χειρότερη περίπτωση να τον δώσει ξανά δανεικό με οψιόν αγοράς. Τέλος να πούμε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Έλληνα άσου ακούγεται για σύλλογο της Ιταλίας.

Και η Μίλαν είχε δείξει ενδιαφέρον στο παρελθόν, όπως και 2-3 ακόμα ομάδες του Καμπιονάτο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ