ΙΤΑΛΙΑ

Ιγκουαΐν: "Θέλω το πρωτάθλημα με τη Νάπολι"

Ιγκουαΐν: "Θέλω το πρωτάθλημα με τη Νάπολι"

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν παραδέχτηκε πως η Γιουβέντους είναι το φαβορί όμως ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι το σκουντέτο με τη φανέλα της Νάπολι. Τι είπε για Μαραντόνα, Μπενίτεθ και Σαν Πάολο κατά την παρουσίασή του.

"Με ήθελαν επίσης Άρσεναλ και Γιουβέντους; Μίλησα με τους Αργεντίνους φίλους μου στη Νάπολη και μου είπαν πολύ όμορφα πράγματα για την πόλη και τους οπαδούς, έτσι αποφάσισα να έρθω εδώ, σε μία ομάδα που ανεβαίνει.

Είναι επίσης και το μυθικό Σαν Πάολο. Είμαι ευχαριστημένος και υπερήφανος που αποτελώ μέρος αυτής της ομάδας", τόνισε στις δηλώσεις κατά την επίσημη παρουσίασή του ο 25χρονος Αργεντινός στράικερ, για να αποκαλύψει στη συνέχεια τις... ορέξεις του ενόψει της πρώτης του σεζόν με τους "παρτενοπέι":

"Ξέρουμε πως η Γιουβέντους είναι το φαβορί για το σκουντέτο αλλά και εμείς βρισκόμαστε σε θέση να κατακτήσουμε αυτό το στόχο.

Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, ονειρευόμαστε τον τίτλο και ελπίζω ότι φέτος θα μπορέσουμε να παλέψουμε για το σκουντέτο που μας λείπει εδώ και πολλά χρόνια, από την εποχή του Μαραντόνα.

Σε αυτή την πόλυ υπάρχει απόλυτη αφόσιωση στον Μαραντόνα. Αισθάνθηκα την αγάπη των οπαδών από τη στιγμή που έφτασα στη Ρώμη".

Ιγκουαΐν: "Θέλω το πρωτάθλημα με τη Νάπολι"

Ο Ιγκουαΐν υπογράμμισε ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να πάει στη Νάπολι το ότι επέλεξαν τον ίδιο δρόμο οι συμπαίκτες του στη Ρεάλ Καγεχόν και Αλμπιόλ αλλά και η παρουσία του Μπενίτεθ ( "είναι τεχνικός παγκοσμίου επιπέδου") ενώ σε ερώτηση για το αν μπορεί να αναδειχτεί πρώτος σκόρερ της Serie A, απάντησε:

"Στην Ιταλία υπήρχαν πάντα μεγάλοι επιθετικοί. Ο Μπαλοτέλι για παράδειγμα είναι ένας μεγάλος επιθετικός. Τα γκολ μου θα εξαρτηθούν από όλη την ομάδα. Είμαι εδώ επειδή η Νάπολι είναι ένας μεγάλος σύλλογος.

Έχω βρει εδώ ένα φανταστικό γκρουπ στα αποδυτήρια, παίκτες που δουλεύουν πάρα πολύ αλλά ξέρουν και να δημιουργούν όμορφο κλίμα".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ