ΙΤΑΛΙΑ

H Tζένοα τίμησε και αποθέωσε τον τραγουδιστή των Kasabian!

H Tζένοα τίμησε και αποθέωσε τον τραγουδιστή των Kasabian!

Ο κιθαρίστας των Kasabian και φανατικός ποδοσφαιρόφιλος Σέρτζιο Πιτσόρνο, ο οποίος κατάγεται από την Γένοβα τιμήθηκε από την Τζένοα στο ντέρμπι με την Σαμπντόρια. Δείτε τις συγκλονιστικές στιγμές που έζησε φορώντας τη φανέλα με το Νο 10 και την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Sport24.gr.

Ο Πιτσόρνο, ο οποίος αποτελεί ηγετικός μέλος των Kasabian, βρέθηκε στη Γένοβα απ'όπου κατάγεται.

Οπαδός της Λέστερ αλλά και της Τζένοα προσκλήθηκε από την διοίκηση του ιταλικού συλλόγου προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι με την Σαμπντόρια αλλά και να τιμηθεί.

Με το που έκανε την εμφάνιση του στον αγωνιστικό χώρο του "Λουίτζι Φεράρις" φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 10 της Τζένοα επικράτησε πανδαιμόνιο με τους οπαδούς της ομάδας να τον χειροκροτούν φωνάζοντας το όνομα του.

Ο διάσημος μουσικός των Kasabian, ο οποίος παραχώρησε πριν από μερικούς μήνες συνέντευξη στο Sport24.gr είχε σκοράρει σε ματς για φιλανθρωπικούς σκοπούς ένα εκπληκτικό γκολ απέναντι στον Ντέιβιντ Σίμαν.

Ο Πιτσόρνο μάλιστα πριν γίνει διάσημος σε ένα από τα πιο καυτά συγκροτήματα του κόσμου, βρέθηκε μία ανάσα από το να ακολουθήσει ποδοσφαιρική καριέρα όμως τελικά τον κέρδισε τελικά η μουσική.

Δείτε το video από την εκπληκτική υποδοχή που του επιφύλαξαν οι οπαδοί της Τζένοα.

Ο Σέρτζιο Πιτσόρνο σε video των Kasabian.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ