ΙΤΑΛΙΑ

Η Νάπολι ανακοίνωσε τον Βέρντι με... 50 αποχρώσεις του πράσινου

Bologna's Simone Verdi celebrates after scoring during the Serie A soccer match between AC Milan and Bologna, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Dec. 10, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Βέρντι AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η Νάπολι ανακοίνωσε την απόκτηση του Σιμόνε Βέρντι με video υπό τους ήχους του διάσημου Ιταλού μουσικοσυνθέτη, Τζουζέπε Βέρντι, και με εικόνες από πράσινα στοιχεία της καθημερινότητάς μας που παραπέμπουν στο επώνυμό του. (VIDEO)

Και επισήμως στη Νάπολι ο Σιμόνε Βέρντι. Ο 26χρονος εξτρέμ υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο στους "παρτενοπέι", προερχόμενος από τη Μπολόνια, με την οποία εφέτος έπαιξε σε 35 παιχνίδια, με απολογισμό δέκα γκολ και δέκα ασίστ.

Έξυπνος ο τρόπος που η Νάπολι ανακοίνωσε την απόκτησή του. Με video υπό τους ήχους του διάσημου Ιταλού μουσικοσυνθέτη, Τζουζέπε Βέρντι, και με εικόνες από πράσινα στοιχεία της καθημερινότητάς μας που παραπέμπουν στο επώνυμό του. Άλλωστε verde είναι το "πράσινο" στα ιταλικά. "50 αποχρώσεις του... πράσινου" ανέφερε η ιταλική ομάδα στον λογαριασμό της στα social media.

Ο Βέρντι είναι τέσσερις φορές διεθνής με την εθνική Ιταλίας, έχοντας παίξει στο παρελθόν σε Τορίνο, Έμπολι, Έιμπαρ και Κάρπι.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ