ΙΤΑΛΙΑ

Η Κάλιαρι "έκαψε" τον Κρέσπο

Η Κάλιαρι "έκαψε" τον Κρέσπο

Η ήττα από την Κάλιαρι στις καθυστερησεις για την 33η αγωνιστική της Serie B κόστισε ακριβά στον Ερνάν Κρεσπο, με την Μόντενα να αποφασίζει την απόλυσή του.

Η πρώτη σεζόν του Ερνάν Κρέσπο ως πρώτος προπονητής ολοκληρώνεται άδοξα, με την Μόντενα να αποφασίζει την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία μετά την εντός ήττα από την Κάλιαρι το απόγευμα του Σαββάτου για την 33η αγωνιστική της Serie B.

Η Μόντενα κρατούσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χέρια της καθώς μπήκε στις καθυστερήσεις του αγώνα προηγούμενη 1-0 αλλά εκεί δέχτηκε δύο γκολ (!), από τον Σάου στο 93' και τον Φαρίας στο 95', με οπαδούς της να εισβάλλουν εξοργισμένοι στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε ψάχνοντας τον πρόεδρο Αντόνιο Καλιέντο και τους διοικούντες να ανακοινώνουν ταυτόχρονα την αποδέσμευση του Κρέσπο.

Η Κάλιαρι "έκαψε" τον Κρέσπο

"Η απόλυση του Ερνάν είναι ήττα για όλους μας", παραδέχτηκε ο αθλητικός διευθυντής της Μόντενα, Μάσιμο Ταΐμπι (πολύ πιθανό να αποχωρήσει και ο ίδιος από το πόστο του) ενώ σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο επικρατέστερος διάδοχος του Αργεντίνου είναι ο Κριστιάνο Μπεργκόντι.

Σημειώνεται πως ο Κρέσπο αφήνει τη Μόντενα έχοντας απολογισμό 10 νίκες-5 ισοπαλίες-18 ήττες στις πρώτες 33 αγωνιστικές (πρώτη του προπονητική δουλειά), με τα "καναρίνια" να βρίσκονται αυτή τη στιγμή μόλις έναν πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ