ΙΤΑΛΙΑ

Γκρινιάζει ο Κόντε, περιμένει η Μίλαν

Γκρινιάζει ο Κόντε, περιμένει η Μίλαν

Ο Αντόνιο Κόντε έχει συνάντηση στην ιταλική ομοσπονδία, δεν αποκλείεται να παραιτηθεί από την εθνική ομάδα, με την Μίλαν να τον θέλει για αντικαταστάτη του Ιντσάγκι

Δεν είναι ένας απλός ομοσπονδιακός προπονητής ο Αντόνιο Κόντε. Δεν είναι από αυτούς... αράζουν και περιμένουν τα παιχνίδια, έχει πλάνο και θέλει τα πράγματα να γίνονται όπως ο ίδιος απαιτεί.

Από την Γιουβέντους δεν τον έδιωξαν, έφυγε λόγω ρήξης με την διοίκηση και δεν αποκλείεται να γίνει το ίδιο και με την εθνική Ιταλίας, την οποία ανέλαβε τον περασμένο Αύγουστο.

Κατάφερε να πείσει την ομοσπονδία να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα την ημερομηνία που ήθελε, όπως του απέρριψαν πρόταση για μία κλήση παικτών (για προπόνηση), καθώς οι σύλλογοι δεν θα άφηναν τους παίκτες να φύγουν.

Ο Κόντε είναι δυσαρεστημένος και την Δευτέρα θα έχει συνάντηση με πρόεδρο της ομοσπονδίας, Κάρλο Ταβέκιο. Οι πληροφορίες στην Ιταλία αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ακόμη και να παραιτηθεί.

Είναι δεδομένο πως προτάσεις για δουλειά θα έχει, ενώ αν μείνει στην Ιταλία θέλει να πετύχει, κάνοντας σωστά την δουλειά του, όπως ο ίδιος θέλει.

Εδώ και καιρό το όνομά του συνδέεται με την Μίλαν και θεωρείται πολύ πιθανό να είναι ο επόμενος τεχνικός της, καθώς υπάρχει απογοήτευση για τον Φιλίπο Ιντσάγκι.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ