ΙΤΑΛΙΑ

Γιόβετιτς: "Θέλω να φύγω από τη Φιορεντίνα"

Γιόβετιτς: "Θέλω να φύγω από τη Φιορεντίνα"

Ο Στέφαν Γιόβετιτς δήλωσε πως επιθυμία του είναι να αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα για έναν κορυφαίο ευρωπαϊκό σύλλογο, ενώ δεν έκρυψε πως είναι κολακευμένος από το ενδιαφέρον της Γιουβέντους.

Με τις βαλίτσες στο χέρι είναι ο Στέφαν Γιόβετιτς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να φύγει από τη Φιορεντίνα αυτό το καλοκαίρι.

Για τον Μαυροβούνιο υπάρχει ενδιαφέρον από τις Γιουβέντους και Τσέλσι κατά κύριο λόγο και ο ίδιος με δηλώσεις του στη "Gazzetta dello Sport" τόνισε πως θα ήθελε να πάρει μεταγραφή σε μία από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες.

"Είμαι στη Φιορεντίνα από το 2008, πέντε συνεχόμενα χρόνια. Πραγματικά νιώθω πως έχω δώσει τα πάντα. Είμαι νέος και φιλόδοξος και είναι φυσιολογικό να αισθάνομαι πως χρειάζεται να τεστάρω και αλλού τον εαυτό μου. Δε νομίζω πως υπάρχει κάτι κακό με την επιθυμία μου.

Οι οπαδοί μου ζητούν να βγω μπροστά, οπότε αυτό κάνω. Χρειάζεται να παίξω αλλού, να αφοσιωθώ σε έναν κορυφαίο σύλλογο. Έχω παίξει στην Ευρώπη με τη Φιορεντίνα, τώρα θέλω να πάρω κάποιο ευρωπαϊκό τρόπαιο".

Τέλος, για τη Γιουβέντους είπε: "Για έναν χρόνο λένε πως με θέλουν. Είμαι στη λίστα τους πάνω από τους Ιμπραχίμοβιτς, Τέβες και Ιγκουαΐν. Ποιος δε θα κολακευόταν; Νιώθω ότι μπορώ να εξελιχθώ κοντά στον Κόντε. Ωστόσο, τόσο η Premier League όσο και η La Liga είναι φοβερά πρωταθλήματα. Μου έχουν δοθεί κάποιες ευκαιρίες, οπότε θα δούμε".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ