ΙΤΑΛΙΑ

Ερνάνες: "Εγώ επέλεξα την Ίντερ"

Ερνάνες: "Εγώ επέλεξα την Ίντερ"

Ο Ερνάνες αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Λάτσιο μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, κάνοντας γνωστό πως ο ίδιος ζήτησε να πάρει μεταγραφή στην Ίντερ.

Μία ημέρα μετά τα δάκρυα που έχυσε κατά την αποχώρησή του από το Φορμέλο (είχε προηγηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο της Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο, αναφορικά με το μέλλον του στην ομάδα), ο Ερνάνες αποκάλυψε πως αποχωρεί από τη Ρώμη.

Μετά από τέσσερα χρόνια στο "Ολίμπικο" με τη φανέλα των "αετών", ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος είναι έτοιμος για μία νέα πρόκληση στην καριέρα του, η οποία ακούει στο όνομα... Ίντερ.

"Τα δάκρυά μου ερμηνεύτηκαν λάθος, ουδείς με υποχρεώνει να φύγω. Ήταν δική μου επιλογή, εγώ είπα στον Λοτίτο ότι θέλω να αφήσω τη Λάτσιο για μία επαγγελματική εξέλιξη.

Το έκανα παρότι αγαπώ τους οπαδούς της ομάδας", τόνισε ο "προφήτης" μέσω της επίσημης σελίδας που διατηρεί στο Facebook , ενώ έστειλε και μήνυμα στους τιφόζι της Λάτσιο:

"Παιδιά, ευχαριστώ για την αγάπη που μου δείξατε από την πρώτη ημέρα μέχρι σήμερα και να ξέρετε ότι εγώ θα σας αγαπώ πάντα και δεν θα σας ξεχάσω ποτέ. Αν και μπορείτε να με μισήσετε για αυτές τις λέξεις..."

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, η συμφωνία μεταξύ Λάτσιο και Ίντερ για τον Ερνάνες αναμένεται να κλείσει στα 18.000.000 ευρώ, με τον παίκτη να είναι έτοιμος να υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2018 με ετήσιες αποδοχές 2.800.000 ευρώ (συν μπόνους).

Ενημέρωση λεπτό προς λεπτό, σχόλιο και ανάλυση από την τελευταία ημέρα των μεταγραφών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ