ΙΤΑΛΙΑ

Επίθεση Ντε Λαουρέντις στον Ιγκουαΐν

Επίθεση Ντε Λαουρέντις στον Ιγκουαΐν

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις απάντησε με αιχμηρό τρόπο στον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος στην παρουσίασή του από την Γιουβέντους είχε πει πως εν πολλοίς ο ισχυρός άνδρας των παρτενοπέι τον... έστειλε στην "Βέκια Σινιόρα".

Είναι γνωστός για τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, τον τρόπο που εκφράζεται και σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς να τον πεις και τον πιο ήρεμο άνθρωπο του κόσμου. Δεν ήθελε και πολύ, λοιπόν, ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να εκνευριστεί με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος τον κατηγόρησε για την συμπεριφορά του και πως ουσιαστικά ο πρόεδρος της Νάπολι ήταν η αιτία που αποχώρησε από την ομάδα και πήρε μετεγγραφή στη Γιουβέντους.

Ο ισχυρός άνδρας των "παρτενοπέι", απάντησε με επιστολή στον διεθνή Αργεντινό στράικερ, που είχε πει μεταξύ άλλων πως δεν μπορούσε να μείνει ούτε λεπτό με τον πρόεδρο της Νάπολι.

"Αν ο κύριος Ιγκουαΐν ήταν τόσο ενοχλημένος από την παρουσία μου, μάλλον καθυστέρησα πολύ να το καταλάβω. Δεν ξέρω αν είναι άτομο είναι σκάρτο ή καλός ηθοποιός. Αλλά θα επιλέξω το δεύτερο. Ετσι και αλλιώς ξέρω από ηθοποιούς", ανέφερε ο Ντε Λαουρέντις, ενώ σε άλλο σημείο της επιστολής τόνισε:

Περάσαμε αρκετό χρόνο μαζί και μάλιστα πρόσφατα. Ήμασταν μαζί μια ολόκληρη μέρα στην Πειθαρχική Επιτροπή στη Ρώμη στις 15 Απριλίου για να ασκήσουμε έφεση αναστολής για τα τέσσερα παιχνίδια που ήταν τιμωρημένος. Ο Γκονζάλο ήταν πολύ ήρεμος και δεν έδειξε να έχει πρόβλημα μαζί μου. Οι άνθρωποι που ήταν εκεί μαζί μας, μπορούν να το επιβεβαιώσουν".

"Γιατί ο ατζέντης σου, κύριε Ιγκουαΐν , περνούσε τόσο καιρό μαζί μου μιλώντας για λεφτά, πολλά λεφτά, περισσότερα λεφτά. Προφανώς τότε δεν ήμουν τόσο ενοχλητικός", ανέφερε ακόμα στην επιστολή και επιπροσθέτως, σχολίασε:

"Ο κύριος Ιγκουαΐν, αν είχε διαβάσει την ιστορία της Νάπολης, θα διαπίστωνε ότι ήταν η μοναδική πόλη που απελευθερώθηκε μόνοι της; από τους Ναζί πριν έρθουν οι Αμερικανοί. Aυτός ο λαός μπορεί να είναι προδωμένος αλλά νιώθει και ντροπή".

Σε άλλο σημείο της επιστολής, ο Ντε Λαουρέντις τόνισε: "Μήπως δεν δείχνει να ντρέπεται μετά τα λεγόμενα του ατζέντη του ότι η ομάδα στην οποία έπαιξε και του έδωσε την ευκαιρία να σκοράρει 38 γκολ, δεν μπορεί να εκπληρώσει τους στόχους του; Η Νάπολι ήταν η ομάδα που δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες στην Ιταλία, βασικό στοιχείο για έναν επιθετικό που θέλει να σκοράρει".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ