ΙΤΑΛΙΑ

Ελλάς Βερόνα και Πατσίνι για Serie A

Ελλάς Βερόνα και Πατσίνι για Serie A

Η Ελλάς Βερόνα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα στην Serie B και πάει... φουλ για άμεση επιστροφή στην Serie A. Δεν γίνεται αλλιώς με τον Τζανπάολο Πατσίνι να έχει ήδη 16 γκολ! (videos)

Ο Τζανπάολο Πατσίνι απολαμβάνει και πάλι το ποδόσφαιρο, είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της Serie B και οδηγεί την Ελλάς Βερόνα εκεί που ανήκουν αμφότεροι, στην Serie A.

Το βράδυ της Παρασκευής η Ελλάς νίκησε στη Βερόνα 3-0 την Τσεζένα, με τον "Πάτσο" να πετυχαίνει το 16ο του τέρμα στο πρωτάθλημα, με τον πρώτο γύρο να ολοκληρώνεται.

Η ομάδα του Φάμπιο Πέκια αναδείχθηκε πρωταθλήτρια χειμώνα, καθώς είναι στην κορυφή με 41 βαθμούς (σε 21 αγωνιστικές), με την Φροζινόνε να είναι 2η με 38, ενώ 36 έχουν Μπεβενέτο και Πολισπορτίβα, 34 η Τσιταντέλα, 32 η Κάρπι και 30' η Περούτζα.

Ο Πατσίνι είναι πρώτος σκόρερς με αυτά τα 16 γκολ και λογικά αυτή θα είναι η πιο παραγωγική χρονιά του (19 με Σαμπντόρια το ρεκόρ του). Άλλο Serie A και άλλο Serie B φυσικά.

Ο 32άχρονος στράικερ με την φανέλα της Μίλαν είχε ξεπεράσει το φράγμα των 100 γκολ στην Serie A (Αταλάντα, Φιορεντίνα, Σαμπντόρια, Ίντερ νωρίτερα).

Στους "ροσονέρι" είχε αντιμετωπίσει... πόλεμο εκ των έσω, ενώ πέρσι έκανε μία νέα αρχή στην Βερόνα. Πέτυχε μόλις 6 γκολ, καθώς ο Λούκα Τόνι ήταν βασικός, όμως τώρα ο Πατσίνι είναι ο ηγέτης της ομάδας και του χρόνου αναμένεται να σκοράρει ξανά στην Serie A.

Τα 15 πρώτα φετινά γκολ του Πατσίνι

Το 16ο γκολ του Πατσίνι (βράδυ Παρασκευής)...

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ