ΙΤΑΛΙΑ

Είχε προταθεί στη Γιουβέντους ο Χάμσικ

Είχε προταθεί στη Γιουβέντους ο Χάμσικ
Χάμσικ

Παίκτης της Γιουβέντους θα μπορούσε να είναι αυτή τη στιγμή ο Μάρεκ Χάμσικ. Διαβάστε πως οι "μπιανκονέρι" έχασαν την ευκαιρία να τον αποκτήσουν.

Το κεφάλι τους στον τοίχο θα πρέπει να χτυπούν στη Γιουβέντους βλέποντας τον Μάρεκ Χάμσικ.

Ο λόγος είναι πως ο Σλοβάκος, ο οποίος είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους καλύτερους μέσους στην Ευρώπη, θα μπορούσε να ανήκει στη “Γηραιά Κυρία”.

Συγκεκριμένα, ο Χάμσικ το 2007, όταν ακόμα ήταν άσημος και απλώς ταλαντούχος, αγωνιζόταν στην Μπρέσια, η οποία βρισκόταν στη Serie B. Την προαναφερθείσα σεζόν στην ίδια κατηγορία ήταν και η Γιουβέντους λόγω του σκανδάλου Calciopoli. Επομένως, στον μεταξύ τους αγώνα οι “μπιανκονέρι” είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν από κοντά.

Συν τοις άλλοις, η διοίκηση της Μπρέσια τους το έκανε ακόμα πιο εύκολο προτείνοντάς τους τον. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο τότε πρόεδρος της ομάδας του Τορίνο, Τζιοβάνι Κομπόλι Τζίγκλι, η Γιουβέντους άργησε να κινηθεί με αποτέλεσμα η Νάπολι να πάρει τον παίκτη και να πανηγυρίζει πλέον για μία από τις πιο επιτυχημένες μεταγραφές της των τελευταίων χρόνων.

Αναλυτικά ο Κομπόλι Τζίγκλι δήλωσε στην “II Mattino”: “Είχαμε γευματίσει με τον πρόεδρο της Μπρέσια, Τζίνο Κοριόνι, μετά το παιχνίδι. Με είχε ενημερώσει πως είχαν έναν πραγματικά εξαιρετικό παίκτη, τον Χάμσικ, και πως ήθελαν να παίξει για μας. Ωστόσο, ευτυχώς για τη Νάπολι και τον πρόεδρό της, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, περιμέναμε πάρα πολύ”.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ