ΙΤΑΛΙΑ

Έγραψε ιστορία ο Ικάρντι

Έγραψε ιστορία ο Ικάρντι

Καρέ έκανε στο παιχνίδι με την Πεσκάρα ο Μάουρο Ικάρντι. Διαβάστε από πότε έχει να γίνει αυτό από παίκτη κάτω των 20 και ποιος ήταν γενικά ο τελευταίος που πέτυχε τέσσερα τέρματα σε αγώνα του Καμπιονάτο (videos).

Σε πολύ καλή κατάσταση είναι ο Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει τραβήξει πάνω του αρκετά βλέμματα.

Ο νεαρός Αργεντινός έχει μπει δυναμικά στο νέο έτος και έχει καταφέρει να είναι το πρόσωπο της αγωνιστικής στις δύο από τις τέσσερις που έχουν διεξαχθεί μέσα στο 2013.

Αρχικά με δύο δικά του γκολ η Σαμπντόρια νίκησε στο Τορίνο τη Γιουβέντους, ενώ στο παιχνίδι με την Πεσκάρα βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές δίνοντας άλλους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Το καρέ που έκανε με τη νεοφώτιστη Πεσκάρα είναι ιστορικό, αφού για πρώτη φορά μετά τις 5 Νοεμβρίου του 1950 (!) παίκτης κάτω των 20 σημειώνει τέσσερα γκολ στη Serie A. Τότε το είχε καταφέρει ο Κάρλο Γκαλί σε ηλικία 19 ετών και 244 ημερών.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόνο εύκολο δεν είναι στο Καμπιονάτο να πετύχει κανείς τέσσερα τέρματα αν αναλογιστεί για παράδειγμα πως ο Έντινσον Καβάνι δεν το έχει καταφέρει ως τώρα και πως ο τελευταίος ήταν ο Ντιέγκο Μιλίτο πριν περίπου έναν χρόνο σε παιχνίδι με την Παλέρμο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ