ΙΤΑΛΙΑ

"Δεν μετανιώνω που έφυγα από τον ΠΑΟ"

"Δεν μετανιώνω που έφυγα από τον ΠΑΟ"

Ο Τζιμπρίλ Σισέ σε συνέντευξη του στο "Radio Monte Carlo" παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στη Λάτσιο τονίζει πως δεν μετάνιωσε που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

Ο 30χρονος στράικερ μίλησε στο σόου του διάσημου συμπατριώτη του, Τόνι Πάρκερ, για το ποδοσφαιρικό του μέλλον αλλά και το γεγονός πως δεν σκοράρει στην ιταλική ομάδα.

Ο Σισέ τόνισε πως ήθελε να αγωνιστεί σε άλλο επίπεδο δικαιολογώντας την απόφαση του να εγκαταλείψει την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

"Δεν μετανιώνω που αποχώρησα από τον Παναθηναϊκό. Ήθελα να κάνω ένα βήμα μπροστά στην καριέρα μου, να αλλάξω επίπεδο και να γίνω πιο ανταγωνιστικός. Ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά μου. Έζησα υπέροχες στιγμές εκεί".

Ο Σισέ αναφέρθηκε και στη ζωή του στη Ρώμη. "Το φαγητό είναι καλό και δεν κάνει πολύ κρύο. Είναι μία σπουδαία πόλη ενώ παίζω σε έναν μεγάλο σύλλογο. Σε ότι αφορά τα γκολ δυσκολεύομαι, όμως θα συνεχίσω να παλεύω.

Είναι δύσκολο να δείξεις τις δυνατότητες σου, όταν παίζεις 15-20 λεπτά. Αυτές οι καταστάσεις συμβαίνουν όταν αλλάζεις ομάδες. Χρειάζεται χρόνος για να αφήσεις το στίγμα σου.

Έχω μιλήσει με τον Ρέχα, όμως ο Κλόζε είναι εξαιρετικός μπροστά. Μέχρι στιγμής έχω δώσει οχτώ ασίστ. Δεν είναι άσχημη επίδοση, όμως ο κόσμος με γνωρίζει ως κλασικό στράικερ"

Ο Σισέ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την εθνική Γαλλίας. Δεν έχει φύγει από το μυαλό μου. Είμαι δεμένος με την Εθνική και αποτελεί ξεχωριστή τιμή για μένα να παίζω εκεί. Είναι δύσκολο αλλά πιστεύω ότι μπορώ να διεκδικήσω την ευκαιρία να παίξω στο Euro. Θα παλέψω μέχρι το τέλος. Πολλά μπορούν να συμβούν.

Έχουμε μεγάλη σεζόν ακόμα μπροστά μας και μπορεί να υπάρξουν τραυματισμοί τους οποίους δεν εύχομαι σε κανέναν. Όποιος είναι σε καλή κατάσταση την σωστή στιγμή θα είναι μέσα στο ρόστερ"

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί κάποια στιγμή και στο ισπανικό πρωτάθλημα. "Θα το ήθελα. Για μένα η Μπαρτσελόνα είναι το ανώτερο επίπεδο ποδοσφαίρου. Αλλά μετά τα 30 μου είναι δύσκολο να πάω.

Το να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Αμερική δεν θα με πείραζε. Μου αρέσει ο Αμερικανικός τρόπος ζωής και η Αμερικανική κουλτούρα".

Ο Σισέ πάντως δεν απέκλεισε την πιθανότητα να επιστρέψει σε γαλλικό σύλλογο. "Πολύ πιθανόν. Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήθελα να είναι στην Οσέρ. Ξεκίνησα την καριέρα μου εκεί, και θα ήθελα και να την ολοκληρώσω"

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ