ΙΤΑΛΙΑ

Αποθέωση για Ντελ Πιέρο

Αποθέωση για Ντελ Πιέρο
Ντελ Πιέρο

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν για τον αρχηγό της Γιουβέντους οι Αντόνιο Κόντε και Τζιόρτζιο Κιελίνι. Διαβάστε τι ακριβώς δήλωσαν.

Τις δικές του απαντήσεις έδωσε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο μέσα σε διάστημα λίγων ημερών.

Ο Ιταλός επιθετικός σκόραρε τόσο στον ημιτελικό με τη Μίλαν, όσο και στο χθεσινό παιχνίδι με την Ίντερ για το πρωτάθλημα, αναγκάζοντας πολλούς να υποκλιθούν στην κλάση του.

Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος τον έχει παραγκωνίσει φέτος. Ο τεχνικός της Γιουβέντους δίνει λίγα λεπτά συμμετοχής στον αρχηγό της ομάδας του, αλλά όπως τόνισε και ο ίδιος, σε αυτή την κρίσιμη καμπή της σεζόν ο Ντελ Πιέρο είναι ο άνθρωπος που μπορεί να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά.

Αναλυτικά είπε: “Είναι εξαιρετικός αυτή τη στιγμή και ήταν καθοριστικός στα δυο τελευταία παιχνίδια. Η εμπειρία του και ο χαρακτήρας που είχε είναι πολύ σημαντικά σε αυτό το διάστημα της σεζόν”.

Από την πλευρά του ο Τζιόρτζιο Κιελίνι δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουβέντους: “Αξίζει την αναγνώριση ο Ντελ Πιέρο, όπως και οι άλλοι συμπαίκτες μας, οι οποίοι δεν αγωνίζονται σε κάθε παιχνίδι. Κάθε φορά που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο καταφέρνουν να κάνουν τη διαφορά. Αυτοί οι παίκτες μας δίνουν κάτι παραπάνω, το οποίο μας βοηθάει να έχουμε μία πετυχημένη σεζόν”.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ