ΙΤΑΛΙΑ

Απογοήτευση Ρανιέρι μετά το ντέρμπι με την Γιουβέντους

Απογοήτευση Ρανιέρι μετά το ντέρμπι με την Γιουβέντους

Φανερά απογοητευμένος ήταν ο Ρανιέρι μετά την νέα ήττα της Ίντερ στο Τορινό και από την πολύ καλή απόδοση του Μπουφόν που αποτέλεσε τον κύριο παράγοντα που άφησε τους "νερατζούρι" στο μηδέν και δέκα βαθμού διαφορά από την τρίτη Λάτσιο.

Όπως ανέφερε ο προπονητής της Ίντερ αισθάνθηκε πως την ειδοποιό διαφορά στην απόδοση των δυο ομάδων στο ντέρμπι αποτέλεσε η πολύ καλή παρουσία του αρχηγού της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας Τζιανλουίτζι Μπουφον.

Η καλύτερη εικόνα της Ίντερ στο πρώτο ημίχρονο είχε ως αποτέλεσμα να αναγκάσει τον τερματοφύλακα των "μπιανκονέρι" σε μια σειρά από θεαματικές επεμβάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι οικοδεσπότες κάλυψαν το χαμένο έδαφος με τον αμαρκάριστο Μάρτιν Κασέρες μετά από το κόρνερ του Πίρλο βάζοντας μπροστά στο σκορ την Γιουβέντους στην διεκδίκηση της νίκης. Μετά αντικαταστάθηκε από τον Ντελ Πιέρο αφήνοντας τον Ρανιέρι σε σύγχυση μετά την μοιραία ολιγωρία της άμυνάς του.

"Αυτή η στημένη φάση άλλαξε όλο το παιχνίδι. Μέχρι τότε είχαμε δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες και μόνο ένας τερματοφύλακας σαν τον Μπουφόν θα μπορούσε να τα αποτρέψει" είπε στην συνέντευξή του σε ιταλικό περιοδικό.

"Είναι κρίμα μια ώρα καλού παιχνιδιού να πηγαίνει χαμένη και να δεχόμαστε γκολ από στημένη φάση. Είχανε όλοι τραβηχτεί στον Βούτσινιτς που βρισκόταν στο πρώτο δοκάρι αφήνοντας αφύλακτο τον Κασέρες στο ύψος του πέναλτι. Έπειτα από αυτή την φάση δεν αντιδράσαμε. Λυπάμαι γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει από το ματς με διαφορετικό αποτέλεσμα και σύμφωνα με την εικόνα μας στο πρώτο ημίχρονο" είπε συγκεκριμένα.

Η ήττα από την Γιουβέντους στο Τορίνο αφήνει την Ίντερ 8η στο Καμπιονάτο και 10 βαθμούς πίσω από την 3αδα.

Ωστόσο, μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δεν θα "πετάξει την πετσέτα" και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ