ΙΤΑΛΙΑ

Από τον Άρη... στην καταξίωση ο Ντανίλο

Από τον Άρη... στην καταξίωση ο Ντανίλο
INTIME SPORTS

Ο μέχρι πρότινος μέσος του Άρη, Ντανίλο Περέιρα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ και της Άρσεναλ.

Μέσα σε λίγους μήνες η καριέρα του Ντανίλο Περέιρα εκτοξεύθηκε. Ο 19χρονος άσος επέστρεψε μετά τον δανεισμό του από τους "κίτρινους" στην Πάρμα καταφέρνοντας από τα αζήτητα να βρεθεί στη μεταγραφική λίστα της Άρσεναλ και της Λίβερπουλ.

Ο Ντανίλο Περέιρα έλαμψε με την παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων φτάνοντας με την Πορτογαλία στον τελικό της διοργάνωσης (έχασε 3-2 από την Βραζιλία).

Ο Περέιρα, ο οποίος λόγω σωματοδομής, τεχνικής αλλά και φυσικής κατάστασης παραλληλίζεται με τον Πατρίκ Βιεϊρά, εντάχθηκε την περυσινή σεζόν στην Πάρμα και αφού προηγουμένως η Μπενφίκα δεν του πρόσφερε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Παρότι προτιμά να αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος παρουσίασε μεγάλη πρόοδο παίζοντας ως επιθετικός χαφ στον Άρη. Τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Άρσεναλ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του.

Σημειώνεται, ο ίδιος ο Πορτογάλος επέλεξε να επιστρέψει στο καμπιονάτο προκειμένου να μετρήσει τις δυνάμεις του και έτσι δεν παρατάθηκε ο δανεισμός του στον Άρη.

" Τώρα γυρίζω στην Ιταλία. Θέλω να κάνω μια νέα αρχή και να παίξω στην πρώτη ομάδα της Πάρμα" τόνισε ο Ντανίλο, την πορεία του οποίου παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς Μίλαν και Γιουβέντους.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ