ΙΤΑΛΙΑ

Αντόνιο Ντι Νατάλε, ένας έφηβος 37 ετών

Αντόνιο Ντι Νατάλε, ένας έφηβος 37 ετών
Αντόνιο Ντι Νατάλε

Τι κι αν έχει κλείσει τα 37 του χρόνια; Ο Αντόνιο Ντι Νατάλε συνεχίζει να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ μετρώντας εννέα τέρματα σε εννέα παιχνίδια (VIDEOS).

Το ξεκίνημα της περσινής σεζόν ήταν γεμάτο προσδοκίες για την ομάδα της Ουντινέζε. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη, με τους Μπιανκονέρι μάλιστα να φτάνουν στο σημείο να απειλούνται ακόμα και με υποβιβασμό.

Σα να μην έφτανε αυτό, ο αρχηγός και ηγέτης της ομάδας, Αντόνιο Ντι Νατάλε, άφησε να εννοηθεί πως στο τέλος της περιόδου θα σταμάταγε το ποδόσφαιρο.

Αρκετούς μήνες αργότερα όλα αυτά φαντάζουν με ένα κακό όνειρο. Η Ουντινέζε, φυσικά, παρέμεινε στο Καμπιονάτο και φέτος έχει ξεκινήσει αρκετά δυνατά τη σεζόν, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μπροστάρης της νέας προσπάθειας ο... έφηβος Αντόνιο Ντι Νατάλε που όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά στη νέα αγωνιστική χρονιά μετρά εννέα γκολ σε εννέα συμμετοχές (πρωτάθλημα και Κύπελλο)!

Ο 37άχρονος άσος συνεχίζει να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ και δείχνει πως παρά την προχωρημένη του (για ποδοσφαιριστή) ηλικία, παραμένει άκρως ποιοτικός.

Ας θυμηθούμε λοιπόν τα γκολ του τη φετινή περίοδο....

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ