ΙΤΑΛΙΑ

"Ανανεώνει ή φεύγει ο Λιάιτς"

"Ανανεώνει ή φεύγει ο Λιάιτς"

Ο Σάντρο Μενκούτσι ξεκαθάρισε πως ο Αντέμ Λιάιτς θα πουληθεί αν δεν ανανεώσει αλλά μόνο σε ομάδα που θα τηρήσει τους κανονισμούς, αφήνοντας αιχμές κατά της Μίλαν.

Έξαλλοι είναι οι άνθρωποι της Φιορεντίνα με τη στάση που τήρησε η Μίλαν στην περίπτωση του Αντέμ Λιάιτς.

Ο Σέρβος μένει ελεύθερος την επόμενη σεζόν και οι "ροσονέρι" τον είχαν προσεγγίσει εδώ και καιρό κάτι που απαγορεύεται από τους κανονισμούς.

Ο 21χρονος, για τον οποίο έχει ενδιαφερθεί και η Ατλέτικο Μαδρίτης, δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του, αλλά την ίδια στιγμή η Φιορεντίνα δεν τον παραχωρεί στη Μίλαν καθώς δεν παίρνει τα χρήματα που ήθελε. Επί του θέματος τοποθετήθηκε ο Σάντρο Μενκούτσι με δηλώσεις του στην "Gazzetta dello Sport", μέσω των οποίων άφησε αιχμές κατά της Μίλαν.

"Αν φύγει ο Αντέμ, θα τον πουλήσουμε μόνο σε ομάδα η οποία θα μας συμπεριφέρεται σωστά και που θα τηρεί τους κανονισμούς, δηλαδή θα μιλήσει πρώτα μ' εμάς και μετά με τον παίκτη.

Δεν πρόκειται να παραμείνει εδώ αν δεν ανανεώσει, δε θα ήταν σωστό. Του προσφέραμε ένα εξαιρετικό συμβόλαιο. Αν το κρίνει επαρκές, τότε εντάξει. Αν όχι, θα φύγει.

Ό,τι κι αν γίνει, θα είναι καλό για τη Φιορεντίνα. Αν μείνει, και είμαι αισιόδοξος πως θα μείνει, τότε θα έχουμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Αν φύγει, τότε θα πουληθεί στη σωστή τιμή, αφού υπάρχουν πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται. Όλοι έχουν μιλήσει με τον παίκτη και δε χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Η τελική απόφαση είναι δική του".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ