ΙΤΑΛΙΑ

Αμπέτε: "Μακάρι να μείνει ο Πραντέλι"

Αμπέτε: "Μακάρι να μείνει ο Πραντέλι"

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ξεκαθάρισε πως θα ήθελε ο Τσέζαρε Πραντέλι να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της "σκουάντρα ατζούρα" και μετά το Mundial.

Μπορεί εδώ και καιρό να έχουν αναπτυχθεί διάφορα σενάρια που αφορούν τις σχέσεις του Τσέζαρε Πραντέλι με την ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου (FIGC) και ο Τύπος να θεωρεί σχεδόν βέβαιη την απομάκρυνση του Ιταλού τεχνικού μετά το Mundial, όμως, ο Τζανκάρλο Αμπέτε έδωσε νέα διάσταση.

Ο πρόεδρος της FIGC με δηλώσεις του στο "Sky Sport" ξεκαθάρισε πως θα ήθελε να κρατήσει τον πρώην τεχνικό της Φιορεντίνα και μετά το Mundial της Βραζιλίας.

"Μου αρέσουν πολλοί προπονητές. Ωστόσο, ο Πραντέλι μου αρέσει περισσότερο από κάθε άλλον. Ελπίζω να μείνει και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Αν η συνεργασία μας δε συνεχιστεί δεν πρόκειται να μιλήσω με κανέναν άλλον προπονητή μέχρι να ανακοινωθεί επίσημα το διαζύγιο".

Όσον αφορά τις φήμες περί Αντόνιο Κόντε, τις οποίες είχε διαψεύσει και ο Μπέπε Μαρότα, είπε: "Δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας στο ό,τι ψάχνουμε για νέο προπονητή. Οι φήμες για τον Τσέζαρε Πραντέλι δεν έχουν καμία υπόσταση".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ