ΙΤΑΛΙΑ

Αισιόδοξος ο Λοτίτο

Αισιόδοξος ο Λοτίτο
Λοτίτο

Διαβάστε τι είπε ο Κλαούντιο Λοτίτο, πρόεδρος της Λάτσιο, την οποία θα αντιμετωπίσει στο Γιουρόπα Λιγκ ο Παναθηναϊκός, για την ομάδα του, τον Πέτκοβιτς, τον Ντιακιτέ και τον Μάουρι.

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης έδωσε στο Sky Sport 24 o Κλαούντιο Λοτίτο για τη Λάτσιο της φετινής περιόδου.

Ο ισχυρός άνδρας των "μπιανκοσελέστι" δεν έκρυψε την αισιοδοξία του, αλλά και την πίστη του στον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

"Πιστεύουμε πως έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται και από αστάθμητους παράγοντες, αλλά ελπίζουμε πως θα έχουμε μία καλή χρονιά".

"Όσο για τον Πέτκοβιτς είναι ένας άνθρωπος εκτός του ποδοσφαιρικού συστήματος. Εξαιρετικός επαγγελματίας, με ταμπεραμέντο και ισχυρό χαρακτήρα. Καταλαβαίνει την ψυχολογία των παικτών και παίρνει το καλύτερο από αυτούς", είπε και προσέθεσε

"Θέλουμε να υπάρχει μία ισορροπία στα οικονομικά της ομάδας και να έχουμε θετικό πρόσημο στο μπάτζετ χωρίς τεχνάσματα. Υπάρχουν ανοιχτές αγορές και το προσπαθούμε αυτό. Έχουμε έξι επιθετικούς, οι οποίοι σύντομα μπορεί να γίνουν πέντε. Έχουμε απορρίψει πολλές προσφορές, ενώ δε χρειάζεται να αγοράζουμε, οι άλλες ομάδες έρχονται σε εμάς".

Για την υπόθεση του Μοντιμπό Ντιακιτέ, ο οποίος είναι στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του, σχολίασε: "Η Λάτσιο έχει αρκετούς κεντρικούς αμυντικούς. Θα θέλαμε ο Ντιακιτέ να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο, αλλά τα 1,2 εκατομμύρια που ζήτησε ετησίως είναι υπερβολικά. Απέρριψε προτάσεις από Μπορντό, Τζένοα, Φιορεντίνα και συμβόλαια πολύ μεγαλύτερα από ομάδες της Ρωσίας και της Αγγλίας".

Τέλος, για την ιστορία του Στέφανο Μάουρι, ο οποίος στις 28 Μαΐου συνελήφθη από την αστυνομία για εμπλοκή στο σκάνδαλο Calcioscommesse αλλά αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος, σχολίασε: "Ο Μάουρι είναι αθώος και θα έπρεπε να έχουν αποφευχθεί αυτά τα περιστατικά".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ