SERIE A

Τρέχει με... 100 (γκολ) ο Κασάνο

Τρέχει με... 100 (γκολ) ο Κασάνο

O Αντόνιο Κασάνο έγραψε ιστορία με το γκολ κόντρα στη Μπολόνια, φτάνοντας τα 100 στη Serie A. Διαβάστε με ποιες ομάδες και σε πόσα ματς το πέτυχε αυτό και δείτε σε ένα χορταστικό video ΟΛΑ τα τέρματα του "Φανταντόνιο" στο Καμπιονάτο.

Ο Στέφανι Πιόλι είχε εκθειάσει μεσοβδόμαδα τον Αντόνιο Κασάνο, λέγοντας πως "είναι ο καλύτερος μαζί με τον Φραντσέσκο Τότι στο να διαβάζουν το παιχνίδι πριν από οποιονδήποτε άλλο" και δυστυχώς για εκείνον ο Κασάνο τον δικαίωσε λίγες ημέρες αργότερα.

Ο 31χρονος Ιταλός επιθετικός πέτυχε ένα γκολ-αριστούργημα κόντρα στη Μπολόνια το βράδυ του Σαββάτου και χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην Πάρμα (1-1), με αυτό το τέρμα να είναι μάλιστα ξεχωριστό για εκείνον καθώς συμπλήρωσε τα 100 στην κορυφαία κατηγορία της Ιταλίας.

Τρέχει με... 100 (γκολ) ο Κασάνο

Προκειμένου να φτάσει σε αυτό το αξιοζήλευτο νούμερο, ο "Φανταντόνιο" χρειάστηκε συνολικά 336 παιχνίδια στη Serie A ενώ έχει βρει δίχτυα με έξι διαφορετικές ομάδες.

Ο γεννημένος στο Μπάρι άσος ξεκίνησε την καριέρα του στην ομώνυμη ομάδα με την οποία σημείωσε 6 γκολ, με το παρθενικό του γκολ στο πρωτάθλημα να καταγράφεται στις 18 Δεκεμβρίου 1999, όταν σκόρασε σε ηλικία 17 ετών το νικητήριο τέρμα της Μπάρι απέναντι στην Ίντερ (2-1).

Τρέχει με... 100 (γκολ) ο Κασάνο

Από εκεί και πέρα συνέχισε στη Ρόμα (2001-2006) με την οποία έχει τα περισσότερα τέρματα, 37, ενώ ακολούθησε η Σαμπντόρια με την οποία πανηγύρισε 35 γκολ σε τρία χρόνια παρουσίας (2008-2011).

Στη μοναδική σεζόν που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Μίλαν σκόραρε 7 γκολ, όσα ακριβώς και την επόμενη με την έτερη μεγάλη ομάδα του Μιλάνου, Ίντερ, ενώ με το γκολ του κόντρα στη Μπολόνια έφτασε τα 6 στο φετινό πρωτάθλημα ως παίκτης της Πάρμα.

Τρέχει με... 100 (γκολ) ο Κασάνο

Όπως μάλιστα έχει δηλώσει ο αναγεννημένος το τελευταίο διάστημα Κασάνο (έχει χάσει 10 κιλά), ο μεγάλος του στόχος είναι να πείσει τον Τσέζαρε Πραντέλι να τον επαναφέρει στην Εθνική Ιταλίας, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να τον έχει στην αποστολή στο Euro 2012 και να του δίνει μάλιστα ενεργό ρόλο αλλά για περισσότερο από ένα χρόνο να μην τον καλεί πλέον στην "σκουάντρα ατζούρα".

Να σημειωθεί πως με τα 100 γκολ, ο Κασάνο βρίσκεται στην 77η θέση του πίνακα των σκόρερ όλων των εποχών στη Serie A, με τον ρέκορντμαν Πιόλα να έχει 274 και τους Τότι (230) και Νόρνταλ (225) να συμπληρώνουν το πόντιουμ.

Τρέχει με... 100 (γκολ) ο Κασάνο

Το πρώτο γκολ του Κασάνο στη Serie A κόντρα στην Ίντερ:

Ο Κασάνο εν δράσει με τη φανέλα της Ρόμα:

Τα "μαγικά" του Κασάνο στη Σαμπντόρια:

Ο "ροσονέρο" Αντόνιο Κασάνο:

Ο "νερατζούρο" Αντόνιο Κασάνο:

Το 100ο γκολ του Κασάνο με τη φανέλα της Πάρμα:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ