SERIE A

"Τρελό" σενάριο με Ικάρντι και Τζέκο

"Τρελό" σενάριο με Ικάρντι και Τζέκο

Η Ίντερ εξετάζει την περίπτωση πώλησης του Μάουρο Ικάρντι το καλοκαίρι και αν συμβεί αυτό τότε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του: τον Έντιν Τζέκο.

Σε πρώτη ανάγνωση το συγκεκριμένο σενάριο φαντάζει ως... επιστημονικής φαντασίας όμως το γεγονός ότι φιλοξενεταί στην πρώτη σελίδα της "Corriere dello Sport" έχει κάνει αρκετούς στην ποδοσφαιρική Ιταλία μήπως τελικά δεν είναι και τόσο τρελό.

Αναφερόμαστε στο μέλλον των Μάουρο Ικάρντι και Έντιν Τζέκο, με την εφημερίδα της Ρώμης να κυκλοφορεί την Τετάρτη (18/5) με πρωτοσέλιδο "Υπάρχει η Ίντερ για τον Τζέκο" (έχει ντύσει μάλιστα στα νερατζούρι τον παίκτη με τη βοήθεια photoshop) και να υποστηρίζει πως ο παίκτης ενδιαφέρει τους Μιλανέζους ελέω της καλής άποψης που έχει για αυτον ο Ρομπέρτο Μαντσίνιο.

"Τρελό" σενάριο με Ικάρντι και Τζέκο

Ο "Μάντσιο" τον ήθελε από την εποχή που ήταν παίκτης της Βόλφσμπουργκ και κατάφερε να τον πάρει στην Μάντσεστερ Σίτι τον Ιανουάριο του 2011, έχει πολύ καλή άποψη για την αξία του και εκτιμάει πως σε περίπτωση μεταγραφής του η Ίντερ θα βγει αρκετά ωφελημένη.

BERGAMO, ITALY - APRIL 17:  AS Roma player Edin Dzeko looks disappointed during the Serie A match between Atalanta BC and AS Roma at Stadio Atleti Azzurri d'Italia on April 17, 2016 in Bergamo, Italy.  (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images)
BERGAMO, ITALY - APRIL 17: AS Roma player Edin Dzeko looks disappointed during the Serie A match between Atalanta BC and AS Roma at Stadio Atleti Azzurri d'Italia on April 17, 2016 in Bergamo, Italy. (Photo by Luciano Rossi/AS Roma via Getty Images) AS ROMA VIA GETTY IMAGES

Για να γίνει βέβαια αυτό θα πρέπει πρώτα να φύγει κάποιος από τους φορ που έχει στο ρόστερ της η Ίντερ, με την "Corriere dello Sport" να υποστηρίζει πως είναι πιθανό να αποχωρήσει ο Μάουρο Ικάρντι αν έρθει ικανοποιητικη πρόταση, η οποία θα υπερβαίνει τα 40.000.000 ευρώ.

"Τρελό" σενάριο με Ικάρντι και Τζέκο

Σε περίπτωση μάλιστα που υπάρξει πρόταση από τη Ρόμα για τον Ικάρντι (θα συμμετέχει στα προκριματικά του νέου Champions League και ψάχνει για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης), δεν αποκλείται -σύμφωνα με το εν λόγω μέσο- ο Τζέκο να χρησιμοποιηθεί ως αντάλλαγμα για να μετακομίσει ο νεαρός Αργεντινός επιθετικός από τη Λομπαρδία στη Ρώμη.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ