SERIE A

To Τ-shirt-σίκουελ & η πρωτιά του "παππού"

To Τ-shirt-σίκουελ & η πρωτιά του "παππού"

Ο Πάμπλο Οσβάλντο δεν πήρε τελικά αυτό που ήθελε στο ντέρμπι της Λάτσιο με τη Ρόμα, όπως και ο μικρός Κάσιους Σισέ.

O Πάμπλο Οσβάλντο βιάστηκε να μπει στα... παπούτσια του Φραντσέσκο Τότι το βράδυ της Κυριακής (16/10) στο "Ολίμπικο".

Ο πανηγυρισμός του στο γκολ με το οποίο προηγήθηκε η Ρόμα στο σκορ, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί βιαστικός, ενώ σίγουρα θα προκάλεσε τα ειρωνικά σχόλια των οπαδών της Λάτσιο. Η Λάτσιο νίκησε 2-1 τη Ρόμα στο μεγάλο ντέρμπι της ιταλικής πρωτεύουσας.

Αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ στο 5' ο 25χρονος επιθετικός σήκωσε τη φανέλα και αποκάλυψε ένα λευκό t-shirt που έγραφε "vi ho purgato anch'io! Δηλαδή "σας καθάρισα και εγώ"!

To Τ-shirt-σίκουελ & η πρωτιά του "παππού"

Καθαρή αναφορά στην αφιέρωση του Τότι προς τους οπαδούς της Λάτσιο στις 11 Απριλίου του 1999. "Vi ho purgato ancora", έγραφε το Τ-shirt του αρχηγού των "τζαλορόσι" δηλαδή "σας καθάρισα και πάλι".

Ο μεγάλος αρχηγός δεν βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά είχε στείλει αντιπρόσωπο. " Το υποσχέθηκα στον Τότι", δήλωσε στο ημίχρονο στην κάμερα του Sky Italia.

Βέβαια η εξέλιξη και η κατάληξη του ντέρμπι ήταν σπαραχτική για τον Οσβάλντο, τον προπονητή Λουίς Ενρίκε και όσους υποστηρίζουν τη Ρόμα. Φρόντισε ο Μίροσλαβ Κλόζε για αυτό.

ROME, ITALY - OCTOBER 16:  Pablo Daniel Osvaldo of Roma celebrates after scoring the opening goal during the Serie A match between SS Lazio and AS Roma at Stadio Olimpico on October 16, 2011 in Rome, Italy.  (Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)
ROME, ITALY - OCTOBER 16: Pablo Daniel Osvaldo of Roma celebrates after scoring the opening goal during the Serie A match between SS Lazio and AS Roma at Stadio Olimpico on October 16, 2011 in Rome, Italy. (Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο ήταν ο προπονητής της Λάτσιο, Έντι Ρέγια. Ο 65χρονος γυρολόγος είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία τεχνικός στη Serie A, για αυτό και τον φωνάζουν "παππού".

Ο μύθος τον θέλει να μην είχε κερδίσει ποτέ του τη Ρόμα, πληροφορία που επιβεβαίωσε μέσα στη χαρά του. "Ο Έντι Ρέγια είναι ο ιδανικότερος προπονητής για τη Λάτσιο", δήλωσε περιχαρής ο πρόεδρος Κλαούντιο Λοτίτο.

Στο σπίτι της οικογένειας Σισέ πάντως χάρηκαν για τη νίκη της ομάδας του Τζιμπρίλ. Ο μικρός Κάσιους ζήτησε γκολ από τον μπαμπά του, αλλά καμιά φορά δεν παίρνεις αυτό που εύχεσαι. Η Τζουντ, σύζυγος Τζιμπρίλ, έγραψε ότι η οικογένεια θυσίασε το X-Factor για να να παρακολουθήσει το Λάτσιο-Ρόμα.

Θυμηθείτε τις καλύτερες στιγμές:

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ