SERIE A

Το νεαρό (;) ταλέντο της Λάτσιο... στην αντεπίθεση!

Το νεαρό (;) ταλέντο της Λάτσιο... στην αντεπίθεση!

Ο Ζοσέφ Μιναλά είδε τον χαμό που έγινε στο ίντερνετ αναφορικά με το αν είναι όντως 17 ετών όπως αναγράφει η ταυτότητά του και ξέσπασε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η ανάρτηση της φωτογραφίας του στα social media με τα συνοδευτικά περιπαικτικά σχόλια, ότι δηλαδή αποκλείεται να είναι 17 ετών όπως γράφει η ταυτότητά του (24 Αυγούστου 1996 η ημερομηνία γέννησής του), δεν άφησε ασυγκίνητο τον Ζοσέφ Μιναλά.

Έτσι αφού άφησε να περάσει ένα 24ωρο για να καταλαγιάσει ο (άκρως εκκωφαντικός) "θόρυβος" στο διαδίκτυο , φρόντισε να πάρει επίσημη θέση, απαντώντας στους... κατήγορούς του μέσω της σελίδας που διατηρεί στο Twitter.

"Ο φθόνος είναι η αδυναμία του ανθρώπου και του κόσμου που έχει φτωχή ψυχή. Όταν έρχεται κανείς στη Serie A κάνει κακό στους άλλους. Σας αγαπώ πολύ. Forza Lazio", ήταν το σχόλιο του Καμερουνέζου μέσου της Λάτσιο.

Να σημειωθεί πως ο Μιναλά είχε ένα σύντομο πέρασμα πέρυσι από τη Βιγκόρ Περκόντι ενώ από το περασμένο καλοκαίρι ανήκει στους "λάτσιάλι", με τον Έντι Ρέγια να τον παίρνει αρχικά στην αποστολή για το ντέρμπι με τη Ρόμα αλλά τελικά να παρακολουθεί το ντέρμπι της "αιώνιας πόλης" από τις εξέδρες.

Το νεαρό (;) ταλέντο της Λάτσιο... στην αντεπίθεση!

Ο Ζοζέφ Εναλά "παρέλυσε" τα social media με θέμα συζήτησης την πραγματική... ηλικία του!

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ