SERIE A

Το Μίλαν-Ίντερ απογοήτευσε τον Τζένγκα

Το Μίλαν-Ίντερ απογοήτευσε τον Τζένγκα

Ο Βάλτερ Τζένγκα δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τα όσα είδε στο "Derby della Madonnina" ενώ μίλησε για το χαμένο του όνειρο να καθήσει στον πάγκο της Ίντερ.

"Είδα το παιχνίδι και μου φάνηκε ξεκάθαρο πως επρόκειτο για ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων που είχαν φόβο.

Η μία προερχόταν από αρκετά αρνητικά αποτελέσματα (σ.σ. η Μίλαν είχε 3 ισοπαλίες και 1 ήττα στα τέσσερα τελευταία ματς) η άλλη από μία αλλαγή προπονητή.

Αρκούσε όμως να έβλεπες τη διαφορά ποιότητας που υπάρχει και στις δύο ομάδες σε σύγκριση με πέντε ή έξι χρόνια πριν", ήταν το σχόλιο του Ιταλού προπονητή για το κυριακάτικο ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ που δεν είχε νικητή ( 1-1 ), ενώ αναφέρθηκε και στο όνειρο που χάθηκε για αυτόν: να κοουτσάρει την Ίντερ.

"Εάν ονειρεύομαι ακόμα να προπονήσω την Ίντερ στο μέλλον; Όχι, το όνειρό μου τελείωσε. Είχα επαφές με τη διοίκηση. Ήταν όμως σαν να δίνεις συνέντευξη για μία δουλειά: μερικές φορές σου λένε ναι, άλλες όχι".

Ερωτηθείς τέλος ο άλλοτε άσος των "νερατζούρι" για το αν πιστεύει πως με τον Ματσάρι στον πάγκο αντί του Μαντσίνι το αποτέλεσμα στο μιλανέζικο ντέρμπι θα ήταν διαφορετικό, σχολίασε:

"Υπάρχουν κάποιοι που ισχυρίζονται πως με τον Ματσάρι η Ίντερ θα είχε χάσει το ντέρμπι; Εγώ δεν μπορώ να το πω, είναι συνάδελφός μου ο Ματσάρι.

Όταν υπάρχει μία αλλαγή προπονητή, οι δύο πρώτοι μήνες θυμίζουν ταξίδι του μέλιτος: όλα πάνε καλά. Και οι παίκτες δεν έχουν πια άλλοθι, δίνουν τα πάντα για να αποδείξουν ότι βρίσκονται σε τοπ κατάσταση".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ