SERIE A

Την Πέμπτη η ανακοίνωση του Μπουφόν

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon warms-up prior to the Italian Cup final soccer match between Juventus and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon warms-up prior to the Italian Cup final soccer match between Juventus and AC Milan, at the Rome Olympic stadium, Wednesday, May 9, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP

Την Πέμπτη στις 12:30 o Τζανλουίτζι Μπουφόν θα δώσει συνέντευξη τύπου στο Τορίνο και αναμένεται να ανακοινώσει πως αποσύρεται απ' την ενεργό δράση

Έφτασε η στιγμή που κάθε οπαδός της Γιουβέντους δεν ήθελε να έρθει ποτέ, καθώς ο Τζανλουίτζι Μπουφόν την Πέμπτη (17/5) στις 12:30 θα δώσει συνέντευξη τύπου και πιθανότατα θα ανακοινώσει πως αποσύρεται απ' την ενεργό δράση.

Στο "Juventus Stadium" θα γίνει η συνέντευξη τύπου, εκεί που το Σάββατο (19/5) στις 16:00 ο Μπουφόν θα αγωνιστεί στο τελευταίο ματς της καριέρας του.

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Ελλάς Βερόνα, στο μοναδικό ματς που θα γίνει Σάββατο, για να είναι η μέρα αφιερωμένη στη φιέστα για την κατάκτηση του 34ου πρωταθλήματος.

Όλα αυτά βέβαια αν τελικά ο 40άχρονος πορτιέρε ανακοινώσει πως σταματάει, με το ενδεχόμενο να πει πως συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο να φαντάζει δύσκολο.

Ιδανικό φαντάζει πάντως αυτό το ματς για το "αντίο" του, καθώς σε αυτήν τη φιέστα η "Γιούβε" γιορτάζει το 7ο σερί πρωτάθλημα, κάτι που έχει καταφέρει μόνο αυτή στην Ιταλία, ενώ μόνο αυτή στις κορυφαίες ευρωπαϊκές χώρες έχει κάνει 4 σερί νταμπλ.

Επίσης, ο Μπουφόν έγινε ο πρώτος Ιταλός που φτάνει τα 9 πρωταθλήματα, χωρίς μάλιστα να υπολογίζονται τα δύο που έχουν αφαιρεθεί απ' τη Γιουβέντους.

AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ