SERIE A

Ταχτσίδης: "Επέλεξα την Τορίνο επειδή θέλω να εξελιχτώ"

foto Fabio Ferrari - LaPresse
10 01 2014 Torino ( Italia ) 
sport
Torino Fc - Presentazione del nuovo giocatore, Panagiotis Tachtsidis.
nella foto:Panagiotis Tachtsidis

photo Fabio Ferrari - LaPresse
10 01 2014 Torino ( Italy ) 
sport
Torino fc - Presentation of New Player of Torino Fc, Panagiotis Tachtsidis.
in the pic:Panagiotis Tachtsidis
foto Fabio Ferrari - LaPresse 10 01 2014 Torino ( Italia ) sport Torino Fc - Presentazione del nuovo giocatore, Panagiotis Tachtsidis. nella foto:Panagiotis Tachtsidis photo Fabio Ferrari - LaPresse 10 01 2014 Torino ( Italy ) sport Torino fc - Presentation of New Player of Torino Fc, Panagiotis Tachtsidis. in the pic:Panagiotis Tachtsidis LAPRESSE

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Τορίνο κατά την παρουσίασή του και υποσχέθηκε δουλειά για να φτάσει σύντομα σε τοπ φόρμα. Τι είπε για την Εθνική ομάδα αλλά και τον παίκτη-είδωλό του.

"Θα δουλέψω για να φτάσω στο τοπ της φόρμας μου το συντομότερο δυνατό. Μίλησα με τον προπονητή Βεντούρα, μου είπε να παρακολουθώ τους συμπαίκτες μου και να είμαι ήρεμος.

Εδώ υπάρχει ένα πολύ ωραίο γκρουπ παικτών: η πρώτη αίσθηση που απεκόμισα με τους νέους συμπαίκτες μου είναι θετική.

Μου είχαν μιλήσει καλά για αυτή την ομάδα και οι πρώτες μου εντυπώσεις το επιβεβαίωσαν", δήλωσε αρχικά το πρώτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα της "γκρανάτα", και συνέχισε κατά την παρουσίασή του:

"Επέλεξα την Τόρο επειδή είμαι πεπεισμένος ότι εδώ μπορώ να εξελιχτώ πολύ και να βελτιωθώ. Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις, εγώ προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό.

Ίσως να έχω κάνει κάποιες λάθος επιλογές στο παρελθόν, τώρα όμως είμαι ευχαριστημένος που βρίσκομαι εδώ.

Δεν ήξερα ότι ο αθλητικός διευθυντής Πετράκι με παρακολουθούσε εδώ και τρία χρόνια, το ανακάλυψα τώρα και αυτό με κάνει χαρούμενο και μου δίνει περισσότερα κίνητρα".

Ταχτσίδης: "Επέλεξα την Τορίνο επειδή θέλω να εξελιχτώ"

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ποζάρει με τη φανέλα των "ταύρων" στον αγωνιστικό χώρο του "Ολίμπικο"

Αναφερόμενος στην πρόκληση του να βρεθεί με την Εθνική Ελλάδας στην τελική φάση του Μουντιάλ απάντησε πως "πρώτα από όλα σκέφτομαι την Τόρο, εάν όμως τα πάω καλά εδώ ίσως να έρθει η κλήση από την εθνική" ενώ σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάποιος παίκτης που να τον εμπνέει, απάντησε:

"Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις, εάν όμως είμαι υποχρεωμένος να διαλέξω το είδωλό μου θα πω τον Βιεϊρά".

Επιστρέφοντας στα της νέας του ομάδας, ο 23χρονος μέσος συμπλήρωσε: "Αντιμετώπισα την Τορίνο δύο χρόνια πριν, όταν έπαιζα στη Serie B με τη Βερόνα: δεν μπορώ να συγκρίνω εκείνη την ομάδα με αυτή τώρα καθώς είναι τρομακτικά βελτιωμένη.

Η καλύτερή μου σεζόν ήταν εκείνη με τη Βερόνα, όπου παίζαμε με σύστημα 4-3-3 και εγώ έπαιζα ως αμυντικός μέσος μπροστά από την άμυνα, αυτή είναι η θέση που μου επιτρέπει να βγάζω τον καλύτερο εαυτό μου αν και μπορώ να παίξω και στο 3-5-2".

Ταχτσίδης: "Επέλεξα την Τορίνο επειδή θέλω να εξελιχτώ"

Ο Ταχτσίδης μαζί με τον αθλητικό διευθυντή της Τορίνο, Τζανλούκα Πετράκι

Ερωτηθείς τέλος για το αν υπάρχει κάποια ιστορία πίσω από το Νο 77 που επέλεξε για τη φανέλα του, είπε:

"Διάλεξα το Νο 77 επειδή είναι το νούμερο που μου φέρνει τύχη και το οποίο κυνηγούσα πάντα να έχω στις ομάδες που αγωνίστηκα".

Από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Τορίνο, Τζανλούκα Πετράκι, ο οποίος παρέστη στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του Ταχτσίδη, δήλωσε:

"Ήταν μία μεταγραφική κίνηση που έγινε με κλειστά τα φώτα για να μην έρθει ανταγωνίστρια ομάδα και έρθουμε δεύτεροι στην κούρσα της απόκτησής του.

Ταχτσίδης: "Επέλεξα την Τορίνο επειδή θέλω να εξελιχτώ"

Αρκετά ευδιάθετοι οι Παναγιώτης Ταχτσίδης και Τζανλούκα Πετράκι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου

Τώρα είναι στο χέρι του παίκτη να δείξει τις αρετές του: βρίσκεται σε ένα μέρος που μπορεί να αναπτυχθεί, χάρη στον προπονητή Βεντούρα.

Χρειάζεται λίγη υπομονή επειδή δεν είναι τώρα στο τοπ από φυσική κατάσταση".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ