SERIE A

Συμφωνία Νάπολι-Γιουβέντους για Μάτρι

Συμφωνία Νάπολι-Γιουβέντους για Μάτρι

Η Νάπολι βρήκε τη χρυσή τομή με τη Γιουβέντους στα 12 εκ.ευρώ για τον Αλεσάντρο Μάτρι και περιμένει μέχρι τη Δευτέρα την οριστική απάντηση του Ιταλού διεθνούς φορ.

Οι Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Λορέντσο Ινσίνιε έλαμψαν στο σπουδαίο φιλικό της Ιταλίας με την Αργεντινή, σκοράροντας αμφότεροι στο "Ολίμπικο", ωστόσο η διοίκηση της Νάπολι συνεχίζει τις προσπάθειές της για να γεμίσει ακόμα το επιθετικό οπλοστάσιο που θα έχει στη διάθεσή του ο Μπενίτεθ.

Ο μεγάλος στόχος του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις είναι ο Αλεσάντρο Μάτρι, με την ιστοσελίδα "Sportmediaset" να αποκαλύπτει πως οι "παρτενοπέι" κατέληξαν σε συμφωνία με τη Γιουβέντους για τον παίκτη προσφέροντας το ποσό των 12.000.000 ευρώ.

Πλέον, το... μπαλάκι βρίσκεται στην πλευρά του παίκτη, με την ομάδα του ιταλικού Νότου να του δίνει διορία μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα για να απαντήσει, μιας που την Κυριακή (18/8) υπάρχει ο τελικός του ιταλικού Σούπερ Καπ Λάτσιο-Γιουβέντους.

Όσον αφορά στα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, η Νάπολι φέρεται να προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στον Μάτρι με ετήσιες απολαβές ύψους 3.000.000 ευρώ αλλά ταυτόχρονα ζητάει από τον άσο των "μπιανκονέρι" να αποποιηθεί τα διαφημιστικά συμβόλαιά του που ανέρχονται σε 2.000.000 ευρώ.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ