SERIE A

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων η Νάπολι

Στο πλευρό των σεισμόπληκτων η Νάπολι

Η Νάπολι υποδέχεται τη Μίλαν (27/8, 21:45) για τη 2η αγωνιστική της Serie A και οι "παρτενοπέι" θα δωρίσουν μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων ως βοήθεια στους σεισμόπληκτους.

Ο φονικός σεισμός που έπληξε την Κεντρική Ιταλία έχει αφήσει ως τραγικό απολογισμό 252 νεκρούς, 350 τραυματίες και εκατοντάδες αγνοούμενους. Η Νάπολι με πρωτοβουλία του προέδρου της, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αποφάσισε να παραχωρήσει μέρος των εσόδων από την πώληση εισιτηρίων για το ματς με τη Μίλαν (27/8, 21:45) για τη 2η αγωνιστική της Serie A, ως βοήθεια για τους σεισμόπληκτους και τις οικογένειες των θυμάτων.

"Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και η Νάπολι συμπαρίστανται στον ιταλικά λαό, ο οποίος ταρακουνήθηκε από το σεισμό. Η Νάπολι θα δώσει μέρος των εσόδων από την πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τη Μίλαν, στους συμπολίτες μας, οι οποία επλήγησαν από τον σεισμό", αναφέρουν οι "παρτενοπέι" σε ανακοίνωσή τους.

Αλλά και οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας από τη Νάπολη, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, εξέπεμψαν στο ίδιο μήκος κύματος: "Όπως όλοι, κι εγώ είμαι συντετριμμένος από την τραγωδία του σεισμού. Γνωρίζω καλά αυτές τις τοποθεσίες, όταν ήμουν μικρός περνούσα πολλές ημέρες διακοπών με την οικογένειά μου".

Την Τετάρτη, το "Ίδρυμα Τζοβάνι Ανιέλι", οργανισμός στη μνήμη του ιστορικού ιδρυτή της Γιουβέντους ανακοίνωσε τη δωρεά 150.000 ευρώ, ως βοήθεια στους σεισμόπληκτους.

"Για να δώσουμε μια βοήθεια στους ανθρώπους των περιοχών, οι οποίες επλήγησαν από το σεισμό, εμείς (σ.σ "Ίδρυμα Τζοβάνι Ανιέλι") αποφασίσουμε να δωρίσουμε το ανωτέρω ποσό, ως ελάχιστη βοήθεια".

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ