SERIE A

Στα... ραντάρ της Λάτσιο ο Ράμσεϊ

Arsenal's Aaron Ramsey celebrates after scoring his side's third goal of the game during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at the Emirates stadium in London, Saturday, Feb. 3, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Aaron Ramsey celebrates after scoring his side's third goal of the game during the English Premier League soccer match between Arsenal and Everton at the Emirates stadium in London, Saturday, Feb. 3, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP/ALASTAIR GRANT

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λάτσιο βρίσκεται ο Άαρον Ράμσεϊ, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του "φευγάτου" Σεργκέι Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς.

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν, αναφέρει ο θυμόσοφος λαός με την Λάτσιο να προετοιμάζει το έδαφος για τον διάδοχο του Σεργκέι Μιλίνκοβιτς - Σάβιτς, ο οποίος διανύει τις τελευταίες του μέρες στους "αετούς" της Ρώμης, καθώς ετοιμάζεται να ανοίξει τα... φτερά του, κάνοντας το (πολυπόθητο) βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας "Corrierre dello Sport”, οι "μπιανκοσελέστι" κινούνται για τον παίκτη που θα μπει στα... παπούτσια του Σέρβου χαφ, με τον Άαρον Ράμσεϊ να καταλαμβάνει περίοπτη θέση στη λίστα των επιθυμιών της ομάδας από την "αιώνια πόλη".

Να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του Ουαλού μεσοεπιθετικού με την Άρσεναλ εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και σε λίγους μήνες θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί μόνος του τη μεταγραφή του, γεγονός που αυξάνει κατακόρυφα τις ελπίδες των "λατσιάλι" για ευτυχές τέλος.

Photo Credits: AP/Alastair Grant

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ