SERIE A

Σούπερ υποδοχή από τους οπαδούς της Νάπολι

Σούπερ υποδοχή από τους οπαδούς της Νάπολι

Η Νάπολι ηττήθηκε στο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στη Γιουβέντους, ωστόσο περίπου 3.000 οπαδοί της βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν τους άσους των "παρτενοπέι" κατά την επιστροφή τους από το Τορίνο!

Το γκολ του Σιμόνε Τζάτζα στο 88ο λεπτό γκρέμισε την Νάπολι από την κορυφή και έφερε σε αυτήν τη Γιουβέντους για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, όμως οι άνθρωποι των "παρτενοπέι" μόνο απογοητευμένοι δεν εμφανίστηκαν στο φινάλε του ντέρμπι.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε ως ίση προς ίση τη Γιουβέντους (την χαρακτήρισε ως μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη), ο Λορέντσο Ινσίνιε ξεκαθάρισε πως ο ένας βαθμός διαφοράς που τους χωρίζει πλέον από την κορυφή δεν είναι κάτι το τρομερό ενώ οι οπαδοί έδειξαν με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι πιστεύουν στο σκουντέτο.

Σούπερ υποδοχή από τους οπαδούς της Νάπολι

Λίγο πριν τις 3 μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου η αποστολή των "παρτενοπέι" έφτασε στο αεροδρόμιο του Καποντικίνο και εκεί βρέθηκαν όχι απλά μερικές δεκάδες φίλαθλοι αλλά... 3.000 κόσμος για να χειροκροτήσουν τους παίκτες και να τους εμψυχώσουν ενόψει της συνέχειας (απομένουν άλλωστε 13 αγωνιστικές...).

Σούπερ υποδοχή από τους οπαδούς της Νάπολι

"Τώρα φαίνονται οι ομάδες που είναι πραγματικά ΟΜΑΔΕΣ!! Δεν τα παρατούν ποτέ!! Έχουμε 13 τελικούς να δώσουμε!! Μείνετε κοντά μας!!", ήταν το σχόλιο που έκανε ο Πέπε Ρέινα στον λογαριασμό του στο Twitter, θέλοντας να πει το δικό του "ευχαριστώ" στην υποδοχή που τους επεφύλαξαν οι οπαδοί της Νάπολι.

Δείτε ΕΔΩ το video με την υποδοχή των οπαδών της Νάπολι στους ποδοσφαιριστές.

TAGS SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ